Багато знань ви отримали від тих, хто вас виростив, від друзів, в школі, з книг і на вулиці. Це те, про що Ви знаєте, що знаєте це.
Але є й інші, вроджені види знання. Наприклад, знання того, що Ви існуєте. Що ви є ви. Це знання є вродженим.
Інший вид знання, про який важко говорити, тому що більшість людей сприймає його як належне – - це знання вашого організму про те, як йому функціонувати. Не потрібно бути кардіологом, щоб Ваше серце знало, як перекачувати кров. Ви не гастроентеролог, але ваш шлунок вже знає, як перетравлювати і всмоктувати їжу.
Отже, є знання, яке виникає подібно відчуттю, наприклад, "нутряне чуття" або інтуїція. Дуже мудре знання, яке є різновидом чарівництва. Ви можете знати про речі, яких навіть не бачили і про які не чули, і таке знання може врятувати ваше життя. Це той вид знання, на який люди радять вам покладатися. Але звідки воно взялося? І як воно дозволило Вам дізнатися все це? Хто вирішує, коли ви зіткнетеся з цим знанням?
Як всякому вченому, мені вселили думку, що я повинен вірити тільки в те, що спостерігається, вимірюється, перевіряється і відтворювано. Але як людина, у якої є серце, я не можу виміряти любов до моєї дружини і дітей – вона реальніше будь-якої клітини, яку я коли-небудь вивчав під мікроскопом, і набагато важливіше.
З незапам'ятних часів до нас дійшли спогади про людей з екстраординарними здібностями і різними знаннями, які інакше як дивом не назвеш. Саванти[1], вирішальні завдання, з якими ледве справляються комп'ютери. Люди, обдаровані у всіх сферах людської діяльності – в музиці, мистецтві, спорті і так далі.
Пізніше я дізнався про людей, які спілкуються з душами тих, хто покинув цей світ. Медіуми, що наводять мости між потойбічним і нашим світом, гастролюють по країні і розповідають дивовижні речі, які, як клятвено запевняють глядачі, могли бути відомі тільки їх померлим близьким. Одна з моїх улюблених книг на всі часи-книга Брайена Вайсса "багато життів, багато вчителів". Доктор Вайсс гіпнотизував своїх пацієнтів, і вони згадували в процесі свої минулі життя і навіть те, що було в проміжках між цими життями, під час яких духовні вчителі передавали свої дивовижні знання. Такі сеанси надають глибоке цілющий вплив на пацієнтів.
Існують також і цілителі. Це чоловіки і жінки, деякі дуже відомі, здатні дарувати зір сліпим, підняти на ноги калік і принести одужання хворим. Ці цілителі викликають у мене захоплення і почасти заздрість. Хотів би і я вміти зцілювати людей накладенням рук. Тоді я пустився б в цілительський тур і почав, перш за все, з дитячих лікарень.
Всякий раз, коли я чую про екстрасенсів, мені тут же хочеться з ними зустрітися, додати в друзі, перевірити їх дар на собі, направити до них пацієнтів і потай сподіватися, що я теж знайду такі здібності. Так я познайомився з Ентоні Вільямом.
Кілька років тому у мене кожен день болів живіт, після УЗД з'ясувалося, що у мене пухлина в печінці. За результатами магнітно-резонансної томографії, цей діагноз підтвердився, до того ж було виявлено набрякання пахових лімфовузлів. Я був дуже стурбований, записався на біопсію одного з лімфатичних вузлів, і поки я її чекав, хтось дав мені номер Ентоні. Я швидко потрапив до нього на прийом, і в першу ж хвилину нашої консультації він визначив, що у мене проблеми з печінкою, причому зайшов так далеко, що правильно передбачив результати біопсії. І що ще важливіше, він призначив дієту, що складається з біологічно активних добавок і продуктів, які відразу ж допомогли усунути болі в животі. Ці болі не мали нічого спільного з моєю пухлиною в печінці, яка виявилася старою доброякісною кістою, не виявленою раніше.
З тих пір я консультувався з Ентоні з приводу здоров'я моєї дружини і дітей, і завжди поради спрацьовували. Також Я посилав до нього багатьох своїх допитливих пацієнтів, людей без забобонів, і всі відгуки від них про роботу Ентоні були найкращими. Звідки взялося його знання-вирішувати вам. Особисто я впевнений, що воно є тим же самим, що і інтуїція, тільки звучить дуже голосно. Сам Ентоні описує це як голос, який говорить йому на вухо.
Коли Ентоні сказав мені, що написав книгу, я стрибав від захвату. Нарешті я міг почути розповідь людини з надприродними здібностями про його дар, про його біографію і досвід. Коли я читав книгу, то був вражений. Вона добре написана. Вона щира, цікава, проста і захоплююча. Я не міг відкласти книгу в сторону, поки не прочитав до кінця, і дуже радий за вас, що це читання вам тільки належить. Подорож в свідомість і душу істинного цілителя – це краще, ніж політ в космос.
https://privatelink.de/?https://www.litres.ru/entoni-uilyam/vzglyad-vnutr-bolezni-vse-sekrety-hronicheskih-i-tainstvennyh-zabolevaniy-i-effektivnye-sposoby-ih-polnogo-isceleniya/chitat-onlayn/