Що нового?

Придбаний Покроковий курс з продажу товарів через односторінкові сайти (Роман Колесніков)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 3603 ГРН
Учасників: 0 з 205
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 18.3 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

чому ви навчитеся в курсі:
  • продавати товари через Цільова Сторінка з високим прибутком
  • знаходити трендові товари і тестувати їх на продаваність
  • налаштовувати рекламу в Яндекс і Google, а також таргетовану рекламу
  • створювати односторінкові сайти (Цільова Сторінка)
що дасть вам курс:
  • ви з НУЛЯ навчитеся продавати товари з односторінкових сайтів і заробляти на цьому хороші гроші. Якщо робити все те, про що написано в курсі, то заробляти почнете 100%
  • ви навчитеся налаштовувати РЕКЛАМУ в Інтернеті і зможете продавати не тільки товари,але і надавати послуги
  • ви навчитеся робити не тільки односторінкові сайти, але і навчитеся вибудовувати бізнес-процеси, необхідні для успішних продажів
  • ви потрапите в коло однодумців, де зможете швидко отримати відповідь на своє запитання, а також співпрацювати з іншими учнями
які бонуси ви отримаєте:
  • повний курс по налаштуванню Яндекс.Директа вартістю 15 000 руб. (я купував його, але вам віддаю безкоштовно)
  • повний курс по налаштуванню реклами в Інстаграмме вартістю 10 000 руб. (я купував його, але віддаю вам безкоштовно)
  • Пакет з понад 500 віджетів для сайту, загальною вартістю понад 7 000 рублів (я також купував їх але вам даю безкоштовно)
  • спеціальні excel файли для прорахунку товару, для аналізу своєї діяльності без CRM. Індивідуально розроблені віджети для інтеграції CRM
  • секрети по проходженню модерації Я. Директа і Google Adwords
  • основи фотошопу, чим я користуюся при створенні односторінкового сайту (Цільова Сторінка)
  • посилання на різні корисні сервіси, які полегшать вам роботу
  • посилання на уроки, які свого часу мені допомогли
після проходження
ви МОЖЕТЕ заробляти не тільки на продажу товарів, але і на фрілансі, в ТАКИХ СФЕРАХ

як:
  • робити сайти на замовлення
  • надавати послуги з платного налаштування реклами
  • рекламувати свої послуги та інший бізнес
запрошення на курс:

: <клас div="bbcodeblock bbCodeQuote"> ****** https://privatelink.de/?https://bizneschina.ru/#author

Угорі