Що нового?

Придбаний Поліпшення зору. Око. Голова. Шия. Хребет. Взаємне звільнення (Дар'я Постнікова)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 589 ГРН
Учасників: 0 з 19
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 32.2 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Зорова функція впливає на якість руху в цілому. Будучи частиною всієї скелетно-м'язової системи, обсяги очей розташовуються всередині черепа. Тому, заняття спрямовані на взаємну координацію голови, шиї, очей , надпліччя, а також, інтеграцію руху очних яблук і хребта.

16 аудіо занять
вартість курсу - 1600 рублів

Марія Лісова 18 червня 2013 в 22: 08
Сьогодні йду, несу рюкзак з продуктами і так дістала ця нудна біль в комірцевої зоні, що вирішила позайматися. Відкрила з курсу урок " зняття напруги з шийно-комірцевої зони.Плече. Лопатка.Потилиця."Якраз за назвою підійшов.Стала виконувати.

Визначила саму напружену сторону, початку і про здивування, я не змогла робити, тому що напруга в попереку просто не давало лежати з рукою під п/крижової областю. Я вирішила не мудрувати і змінила руки. Все виходило, я виконувала інструкції, робила...робити... і бац! Я стала відчувати ті частини тіла, в яких давно вже нічого не відчувала! Я їх тільки бачила в дзеркало. І то не їх, а накопичився жир. А тут, відчуваю як мої боки лежать на підлозі і я їх відчуваю, а ними відчуваю підлогу. Знаєте, мене просто переповнює радість, від відчуття в цих самих бочках, нехай і з зайвими пару кіло, але це так приємно!

А ще я стала дихати! Можливо мені хтось заперечить, що"всі дихають". Я знаю, але просто дихання поглибилося саме якось. І воно тепер приносить задоволення, а то останнім часом я стала явно відчувати брак повітря, а лікарі нічого такого не виявили. Я так розумію, що це було пов'язано з якимись напруженнями м'язовими, вони пішли і я задихала.

З'явилося тепло і легкість в комірцевої зоні, спині. А руху в шиї стали плавніше і набагато більше амплітуда з'явилася, а біль тільки в глибині рухів. Але це ж всього-на-всього пів години роботи

Спасибі Вам, Дарина! Аудіо курси у вас багатофункціональні!

Марія Лісова 18 червня 2013 в 22: 09
Я вже півтора тижні займаюся цим методом (в основному з тазом), але кожен раз знаходиться щось що мене дивує і вражає! Тому хочеться написати, розповісти, поділитися з іншими людьми.

І не тому, що я хочу якось себе піднести. Ні. Просто свого часу я стільки сил доклала, щоб хоч якось зменшити проблеми з тілом, але результати досягалися через сльози, біль і були настільки мінімальні при величезних фінансових вкладеннях і витратах сил. А Дарину я знайшла випадково і це працює. Мені дуже подобається, що в цьому методі витрати мінімальні, а результати завжди відчутні, якою б маленькою амплітуди руху не були і як мало часу б я не присвятила. Головне, як я зрозуміла, зберігати свідомість в тому, що і як робиш, що в тілі відбувається.
Продажник:
https://privatelink.de/?https://vk.com/topic-54861434_28207212

Угорі