помилкове я - це історично сформований комплекс патернів мислення і поведінки. Помилкове Я формується на підставі двох основних принципах-страх і відповідність. У його фундаменті закладені травми психіки.
Істинне я-це рівноважний стан, в якому особистість реалістично сприймає як себе, так і зовнішній світ. Це дозволяє знаходити оптимальні рішення для виникаючих викликів долі і забезпечити реалізацію потенціалу особистості.
Для кого цей вебінар
Для тих, хто втомився ходити по колу і хоче зрозуміти причини неможливості змінити своє життя.
Для тих, хто хоче сформувати цілісне розуміння про себе.
Для тих, хто хоче навчитися жити без відчуття неповноцінності і розрізняти справжні і помилкові потреби і емоції.
на вебінарі ми досліджуємо
Еволюцію розвитку і структуру
Еволюцію розвитку і структуру помилкового і істинного я.
Основні патерни
Основні патерни поведінки помилкового і істинного я
Інструменти та навички самодопомоги
Інструменти та навички самодопомоги при попаданні в травми минулого і тестування спотвореного уявлення про себе і про світ.
Побудова контакту з істинним Я
Причини неможливості росту і розвитку і алгоритм побудови контакту з істинним Я.
Істинне я-це рівноважний стан, в якому особистість реалістично сприймає як себе, так і зовнішній світ. Це дозволяє знаходити оптимальні рішення для виникаючих викликів долі і забезпечити реалізацію потенціалу особистості.
Для кого цей вебінар
Для тих, хто втомився ходити по колу і хоче зрозуміти причини неможливості змінити своє життя.
Для тих, хто хоче сформувати цілісне розуміння про себе.
Для тих, хто хоче навчитися жити без відчуття неповноцінності і розрізняти справжні і помилкові потреби і емоції.
на вебінарі ми досліджуємо
Еволюцію розвитку і структуру
Еволюцію розвитку і структуру помилкового і істинного я.
Основні патерни
Основні патерни поведінки помилкового і істинного я
Інструменти та навички самодопомоги
Інструменти та навички самодопомоги при попаданні в травми минулого і тестування спотвореного уявлення про себе і про світ.
Побудова контакту з істинним Я
Причини неможливості росту і розвитку і алгоритм побудови контакту з істинним Я.
https://privatelink.de/?https://olgademchuk.org/lozhnoe-i-istinnoe-ja