Margotte
Платежі на картку не приймаються
Чекайте відповіді від служби підтримки. Ця тема завсім не для цьогоНе зрозуміло просто кому писати. Думав може ви в курсі. Служба підтримки не відповідає
Чекайте відповіді від служби підтримки. Ця тема завсім не для цьогоНе зрозуміло просто кому писати. Думав може ви в курсі. Служба підтримки не відповідає
Хочу поповнити баланс карткоюВітаю! Шановні учасники клубу, у даній темі залишайте, будь ласка, заявки на поповнення гаманця форуму українською банківською карткою. З вами зв'яжеться організатор або модератор і видасть банківські реквізити картки в особистих повідомлення. Дякую.
Я Вам відправила ще в суботу реквізити в особистомуготова оплатити карткою
Доброго дня. Можно поповнити баланс банківською картою?дякуюхочу поповнити українською картою
Проплатила -Вітаю! Шановні учасники клубу, у даній темі залишайте, будь ласка, заявки на поповнення гаманця форуму українською банківською карткою. З вами зв'яжеться організатор або модератор і видасть банківські реквізити картки в особистих повідомлення. Дякую.
По поводу оплаты за курс Сологуба написала вам в личные сообщения( правый верхний угол, третий значок справа (конвертик).Проплатила -
Заборонено викладати в відкритому чаті рекізити. Тим паче ця тема на поповнення гаманця. Я не можу регулювати складчини. Пишіть в темі реквізити в складчині.Проплатила -
Видаліть, Ви винесли на загальний огляд свої дані та особисті дані оргвнізатораПроплатила -
Добрий день можна будь ласка реквізитиВітаю! Шановні учасники клубу, у даній темі залишайте, будь ласка, заявки на поповнення гаманця форуму українською банківською карткою. З вами зв'яжеться організатор або модератор і видасть банківські реквізити картки в особистих повідомлення. Дякую.
Хочу поповнити карткоюВітаю! Шановні учасники клубу, у даній темі залишайте, будь ласка, заявки на поповнення гаманця форуму українською банківською карткою. З вами зв'яжеться організатор або модератор і видасть банківські реквізити картки в особистих повідомлення. Дякую.
Тут лише українською. Спробуйте через купити монетздравствуйте,
можно ли пополнить баланс не украинской картой, пожалуйста?
Хочу поповнити карткуВітаю! Шановні учасники клубу, у даній темі залишайте, будь ласка, заявки на поповнення гаманця форуму українською банківською карткою. З вами зв'яжеться організатор або модератор і видасть банківські реквізити картки в особистих повідомлення. Дякую.
Я хочу оплатить украинской картойПоздравляю! Уважаемые участники клуба, по данной теме оставляйте, пожалуйста, заявки на пополнение кошелька форума украинской банковской картой. С вами свяжется организатор или модератор и выдаст банковские реквизиты карты в личных сообщениях. Спасибо.
Я готова оплатитьПоздравляю! Уважаемые участники клуба, по данной теме оставляйте, пожалуйста, заявки на пополнение кошелька форума украинской банковской картой. С вами свяжется организатор или модератор и выдаст банковские реквизиты карты в личных сообщениях. Спасибо.
Хочу поповнення карткою зробити.Вітаю! Шановні учасники клубу, у даній темі залишайте, будь ласка, заявки на поповнення гаманця форуму українською банківською карткою. З вами зв'яжеться організатор або модератор і видасть банківські реквізити картки в особистих повідомлення. Дякую.
Хочу поповнити карткою.Вітаю! Шановні учасники клубу, у даній темі залишайте, будь ласка, заявки на поповнення гаманця форуму українською банківською карткою. З вами зв'яжеться організатор або модератор і видасть банківські реквізити картки в особистих повідомлення. Дякую.
Вітаю! Хочу поповнити гаманець українською банківською карткою.Вітаю! Шановні учасники клубу, у даній темі залишайте, будь ласка, заявки на поповнення гаманця форуму українською банківською карткою. З вами зв'яжеться організатор або модератор і видасть банківські реквізити картки в особистих повідомлення. Дякую.
Важливо!
- Поповнення від 100 грн
- При платежі потрібно переводити + 25%. Тобто якщо вам потрібно 100 монет, то потрібно зробити платіж 125 грн.