oleksandr_05
New member
Вітаю. Хочу поповнити рахунок.
Я хочу поповнити карткоюВітаю! Шановні учасники клубу, у даній темі залишайте, будь ласка, заявки на поповнення гаманця форуму українською банківською карткою. З вами зв'яжеться організатор або модератор і видасть банківські реквізити картки в особистих повідомлення. Дякую.
Важливо!
- Поповнення від 100 грн
- При платежі потрібно переводити + 25%. Тобто якщо вам потрібно 100 монет, то потрібно зробити платіж 125 грн.
Хочу поповнити карткоюВітаю! Шановні учасники клубу, у даній темі залишайте, будь ласка, заявки на поповнення гаманця форуму українською банківською карткою. З вами зв'яжеться організатор або модератор і видасть банківські реквізити картки в особистих повідомлення. Дякую.
Важливо!
- Поповнення від 100 грн
- При платежі потрібно переводити + 25%. Тобто якщо вам потрібно 100 монет, то потрібно зробити платіж 125 грн.
Хочу поповнити банк карткоюВітаю! Шановні учасники клубу, у даній темі залишайте, будь ласка, заявки на поповнення гаманця форуму українською банківською карткою. З вами зв'яжеться організатор або модератор і видасть банківські реквізити картки в особистих повідомлення. Дякую.
Важливо!
- Поповнення від 100 грн
Хочу поповнити банківською картою. Видайте банківські реквізити.Вітаю! Шановні учасники клубу, у даній темі залишайте, будь ласка, заявки на поповнення гаманця форуму українською банківською карткою. З вами зв'яжеться організатор або модератор і видасть банківські реквізити картки в особистих повідомлення. Дякую.
Важливо!
- Поповнення від 100 грн
Реквізити надіслано о 10.18 сьогодні.Уважно перевіряйте повідомлення особисті.Чому не видаєте банківські реквізити, щоб поповнити банківською картою? Чому треба так довго чекати. Не розумію?
Дякую. інформація по реквізитам отримав. Питання знято.Чому не видаєте банківські реквізити, щоб поповнити банківською картою? Чому треба так довго чекати. Не розумію?
Відповіла у приватні повідомлення.те, що я хочу купити, коштує 172.1 грн.
допоможіть будь-ласка!
Хочу поповнити картоюВітаю! Шановні учасники клубу, у даній темі залишайте, будь ласка, заявки на поповнення гаманця форуму українською банківською карткою. З вами зв'яжеться організатор або модератор і видасть банківські реквізити картки в особистих повідомлення. Дякую.
Важливо!
- Поповнення від 100 грн
Хочу поповнити картоюВітаю! Шановні учасники клубу, у даній темі залишайте, будь ласка, заявки на поповнення гаманця форуму українською банківською карткою. З вами зв'яжеться організатор або модератор і видасть банківські реквізити картки в особистих повідомлення. Дякую.
Важливо!
- Поповнення від 100 грн
Вітаю! Шановні учасники клубу, у даній темі залишайте, будь ласка, заявки на поповнення гаманця форуму українською банківською карткою. З вами зв'яжеться організатор або модератор і видасть банківські реквізити картки в особистих повідомлення. Дякую.
Важливо!
- Поповнення від 100 грн