Доброго дня , хочу поповнити картуВітаю! Шановні учасники клубу, у даній темі залишайте, будь ласка, заявки на поповнення гаманця форуму українською банківською карткою. З вами зв'яжеться організатор або модератор і видасть банківські реквізити картки в особистих повідомлення. Дякую.
Важливо!
- Поповнення від 100 грн
- При платежі потрібно переводити + 25%. Тобто якщо вам потрібно 100 монет, то потрібно зробити платіж 125 грн.
Перегляньте особисті повідомлення, реквізити надіслано.Доброго дня , хочу поповнити картой
Хочу поповнити карткоюВітаю! Шановні учасники клубу, у даній темі залишайте, будь ласка, заявки на поповнення гаманця форуму українською банківською карткою. З вами зв'яжеться організатор або модератор і видасть банківські реквізити картки в особистих повідомлення. Дякую.
Важливо!
- Поповнення від 100 грн
- При платежі потрібно переводити + 25%. Тобто якщо вам потрібно 100 монет, то потрібно зробити платіж 125 грн.
Перегляньте особисті повідомлення, реквізити надіслано.Хочу поповнити карткою
Перегляньте особисті повідомлення,Добрий день. Хочу поповнити картою
Перегляньте особисті повідомлення,Хочу поповнити карткою
Перегляньте особисті повідомлення,хочу поповнити карткою
Реквізити надано.Добрий день. Хочу поповнити картою
Реквізити надано.Добрий день. Хочу поповнити картою
хочу поповнити картоюВітаю! Шановні учасники клубу, у даній темі залишайте, будь ласка, заявки на поповнення гаманця форуму українською банківською карткою. З вами зв'яжеться організатор або модератор і видасть банківські реквізити картки в особистих повідомлення. Дякую.
Важливо!
- Поповнення від 100 грн
Добрий день! Оплата курсів українською карткою.Вітаю! Шановні учасники клубу, у даній темі залишайте, будь ласка, заявки на поповнення гаманця форуму українською банківською карткою. З вами зв'яжеться організатор або модератор і видасть банківські реквізити картки в особистих повідомлення. Дякую.
Важливо!
- Поповнення від 100 грн