Що нового?

Поповнення гаманця форуму банківською карткою

shebetkotm

New member
Вітаю! Шановні учасники клубу, у даній темі залишайте, будь ласка, заявки на поповнення гаманця форуму українською банківською карткою. З вами зв'яжеться організатор або модератор і видасть банківські реквізити картки в особистих повідомлення. Дякую.

Важливо!
  1. Поповнення від 100 грн
  2. При платежі потрібно переводити + 25%. Тобто якщо вам потрібно 100 монет, то потрібно зробити платіж 125 грн.
Хочу оплатити картою, не працює обменка

Natali35

New member
Добрий день!Я хочу поповнити гаманець українською картою.Надішліть,будь ласка,реквізити

Raganele

New member
Я також хочу сплатити за курс, але це цілий квест придбати монетки, як це зробити?? Хочу сплатити картою

Реакції: Rio

Liliia267

New member
Вітаю! Шановні учасники клубу, у даній темі залишайте, будь ласка, заявки на поповнення гаманця форуму українською банківською карткою. З вами зв'яжеться організатор або модератор і видасть банківські реквізити картки в особистих повідомлення. Дякую.

Важливо!
  2. При платежі потрібно переводити + 25%. Тобто якщо вам потрібно 100 монет, то потрібно зробити платіж 125 грн.
Хочу поповнити на 100 грн

SOVa________

New member

Важливо!
Добрий день! Хочу поповнити свій гаманець переводом на картку.

Угорі