Що нового?

Поповнення гаманця форуму банківською карткою

Валерий

New member
200 гр прийшло на картку приват . Зарахувала 200 монет на сайт на ваш баланс. Далі , де є кнопка оплати монетами, тиснете і получаєте матеріал.
підкажіть, тут написано що при поповненні +25%, це як, 25% комісія?
Чи я можу перевести 1000грн і зарахується 1000грн на баланс? Хочу купити курс у людини за 1000грн

Реакції: Tali

gaft241

New member
Хочу поповнити баланс картою. Дайте будь ласка номер вашої картки. На суму 175 грн.

Реакції: Rio

nikolastorn

New member
хочу поповнити карткою на 500 грн, але чомусь саме моє повідомлення ігнорують

Реакції: Rio

Nat@

New member
Хочу поповнити карткою декілька курсів. Чи можливо придбати монети одразу для всіх?

ЛанаLana

New member
Вітаю! Шановні учасники клубу, у даній темі залишайте, будь ласка, заявки на поповнення гаманця форуму українською банківською карткою. З вами зв'яжеться організатор або модератор і видасть банківські реквізити картки в особистих повідомлення. Дякую.

Важливо!
  1. Поповнення від 100 грн
  2. При платежі потрібно переводити + 25%. Тобто якщо вам потрібно 100 монет, то потрібно зробити платіж 125 грн.
Хочу поповниьи картою

Anaise

New member
Вітаю! Шановні учасники клубу, у даній темі залишайте, будь ласка, заявки на поповнення гаманця форуму українською банківською карткою. З вами зв'яжеться організатор або модератор і видасть банківські реквізити картки в особистих повідомлення. Дякую.

Важливо!
  2. При платежі потрібно переводити + 25%. Тобто якщо вам потрібно 100 монет, то потрібно зробити платіж 125 грн.
Хочу оплатити через paypal

Olenagh

New member
Добрий день, підкажіть, будь ласка, чи можна придбати курс який ПРИДБАНИЙ, але не набрались учасники

Вкладення

vvyanvvyan

New member

Важливо!

Важливо!
Вітаю.
Хочу поповнити карткою

Чтец2

New member
Поздравляю! Уважаемые участники клуба, по данной теме оставляйте, пожалуйста, заявки на пополнение кошелька форума украинской банковской картой. С вами свяжется организатор или модератор и выдаст банковские реквизиты карты в личных сообщениях. Спасибо.

Важно!
  1. Пополнение от 100 грн
  2. При платеже нужно переводить +25%. То есть, если вам нужно 100 монет, то нужно сделать платеж 125 грн.
Хоу пополнить баланс заребежной картой

Угорі