Що нового?

Поповнення гаманця форуму банківською карткою

Darutty

New member
Вітаю! Шановні учасники клубу, у даній темі залишайте, будь ласка, заявки на поповнення гаманця форуму українською банківською карткою. З вами зв'яжеться організатор або модератор і видасть банківські реквізити картки в особистих повідомлення. Дякую.

Важливо!
  1. Поповнення від 100 грн
  2. При платежі потрібно переводити + 25%. Тобто якщо вам потрібно 100 монет, то потрібно зробити платіж 125 грн.
Здравствуйте) хочу купить два курса. Кто-нибудь напишите, на какие реквизиты оплачивать? 🫠

Реакції: Rio

lisstopad

New member
Хочу оплатити картою, ніякий сервіс, що ви пропонуєте не працює і показує рублі

NM1

New member
Вітаю. Потрібно купити курс за 520грн . Хочу поповнити карткою. Дякую!

Olimp

New member
Вітаю! Потрібно купити курс за 179 грн. потрібні монети. Оплачу українською карткою.

sancho

New member
хочу оплатити карткою, чи можливо криптою, підкажіть будь-ласка умови для крипти, як перевести?

Ava3889

New member
Вітаю! Шановні учасники клубу, у даній темі залишайте, будь ласка, заявки на поповнення гаманця форуму українською банківською карткою. З вами зв'яжеться організатор або модератор і видасть банківські реквізити картки в особистих повідомлення. Дякую.

Важливо!
  2. При платежі потрібно переводити + 25%. Тобто якщо вам потрібно 100 монет, то потрібно зробити платіж 125 грн.
Можно реквизиты?

Ava3889

New member

Важливо!
Мне надо пополнить банковской картой

Доброго дня. Хочу купити курс Аналізи та функціональна діагностика. Що здавати та як розшифрувати 2025 (Катерина Толстікова) як попвнити баланс картою Приват 24?

wedelweg

New member
Вітаю, хочу поповнити баланс картою - мені потрібно поповнити гаманець на точну суму 606,7 грн.

Важливо!
Добрий день! Хочу поповнити картою

Реакції: Tali
Угорі