Вас чекають 4 зупинки, 4 стоп-знака, щоб визначити характер і ритм вашого дня, місяця, пори року.
Співналаштуватися з собою, з цілями і завдання на період. Співналаштуватися з життям.
Ми будемо працювати з внутрішнім станом. Я дам техніки, вправи, які допоможуть вам відчути власну цілісність і знайти внутрішню стійкість в будь-яких обставинах. Ви звільнитеся від претензій до себе, дозволите собі замахнутися на більше. Без почуття провини, самобичування і стресу.
За допомогою практик самоналаштування ви зможете наблизити бажане (ваш запит, завдання) і розчинити Внутрішні блоки, які поки утримують вас від реалізації цього.
Медитація в Google і Apple
"Те, що добре для духу, добре для підсумків". - Партнер McKinsey і шанувальник медитації Майкл Ренні.
Щоденні медитації протягом робочого дня практикують великі західні компанії Google, Facebook, Twitter і Yahoo. В офісах цих компаній є спеціальні медитаційні кімнати. Більше 1000 співробітників Google практикують корпоративну програму "Search Inside Yourself" (дослідження всередині себе) — семитижневий курс, розроблений Чад-Менг Таном.
Googleplex
У компанію приїжджають з лекціями дзенівські ченці. Наприклад, в 2011 році до них приїжджав Тхіть Нят Хань. У компанії раз в 2 місяці проводяться "уважні ланчі" — співробітники їдять в повній тиші, яку порушує лише дзвін молитовних дзвіночків.
Apple
У компанії на медитацію співробітників кожен день відводиться 30 хвилин робочого часу. Для зручності в офісі обладнана спеціальна кімната з подушками на підлозі, щоб працівникам було легше заглянути всередину себе.
Кому буде корисний онлайн-практикум
Власникам бізнесу, які хочуть знайти нові ресурси для життя і руху вперед.
Консультантам, які хочуть підвищити емоційну стійкість при роботі зі складними клієнтами.
Топ-менеджерам, які хочуть стати більш життєстійкими і навчитися спокійно дивитися на стресові ситуації.
Молодим керівникам, які хочуть виносити більшу напругу, справлятися з великою кількістю завдань і викликів.
що вас чекає
- Медитація в прямому ефірі. Кожен день в 6: 30 ранку (МСК) Юлія буде виходити в ефір. Ви зможете медитувати з нею або по запису ефіру протягом дня.
- інтенсивна практика. Медитувати будете 21 день — стільки часу потрібно, щоб відчути смак медитації і побачити її результати.
- Особистий супровід. Протягом усього практикуму Юлія буде з вами на зв'язку: відповідати на питання, допомагати і підтримувати.
- Зум-зустрічі з Юлією. Щоб поглибити практику, розібрати складні питання і відчути підтримку групи.
- Записи медитацій на місяць. Після закінчення практикуму ви зможете продовжити медитувати-записи ефірів будуть доступні протягом місяця.
Знизьте рівень стресу
Зменшіть тривогу
Станете усвідомленіше
Відчуєте себе в порядку
Поліпшите сон, станете бадьоріше і ефективніше
Будете приймати більш зважені рішення
Юлія Тертишна, executive-коуч, автор практикуму
Медитація є світською, тому що я не є духовним вчителем. Я-коуч-консультант і створила цей курс, спираючись на власний досвід роботи з клієнтами і станом, на розуміння того, як внутрішній стан впливає на зовнішні події клієнта. І робота зі станом-ключова ідея курсу.
Мої інструменти-це очі, вуха і відкрите серце. Нам всім важливо мати підтримку-чути з ранку від якоїсь людини, що "все буде добре, зроби по порядку ось це, ось це і ось це".
Протягом 21 дня я буду допомагати вам в цьому, а потім ви зможете самостійно продовжити і розвивати практику медитації.
https://privatelink.de/?https://t-praktiki.com/seasons#What-awaits-you