Що нового?

Придбаний Портрет і фігура аквареллю (Мері Уайт)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 83 ГРН
Учасників: 0 з 5
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 17.3 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Про книгу

Знаменита художниця Мері Уайт у своїй книзі, написаній зрозумілою і виразною мовою і повної докладних покрокових прикладів, проведе початківців і більш досвідчених акварелістів по всьому творчому шляху: від вибору матеріалів до використання основних технік і роботи з натурниками. Уайт не обмежується практичними прийомами, вона вчить новачків не просто домагатися подібності, але відображати в портреті характер і душу моделі.

Книга багата ілюстраціями: тут ви знайдете життєрадісні і психологічно точні акварелі самої Мері Уайт, а також роботи таких майстрів, як Мері Кессетт, Томас Ейкінс, Вінслоу Хомер, Джон Сінгер Сарджент і Джоржія О'кіфф.

від автора
Акварель - як душа людини: рухлива, спонтанна, приваблива, непередбачувана, чарівна і свавільна. У неї так багато рис, які ми маємо, то чому б не використати її для написання портретів? За допомогою природного світіння акварелі можна легко відтворити свіжість і матовість шкіри, так само як і передати фактуру одягу, волосся і фону, особливості погоди. Легкість і компактність приладдя, необхідних для роботи з аквареллю, робить цю техніку зручною для малювання в поїздках, на пленері, для швидких, спрощених замальовок моделі. Акварель ідеально підходить для пошуків, мрій і відкриттів.

Не існує" правильної " техніки або стилю малювання людей. Моя манера-всього лише одна з можливих. Завдяки наполегливості та наполегливій праці ви знайдете свій шлях. Ця книга допоможе вам освоїти роботу з кольором, світлом і композицією, різні техніки і матеріали, основні принципи роботи з моделлю. У більшості глав я поетапно показую, як створювала ту чи іншу картину. Вони ілюструють прийоми, які я використовую, і те, як я долаю окремі труднощі. В кінці кожного розділу я додала кілька вправ, які допоможуть вам вивчити техніку акварелі і надалі сформувати власний стиль. Тут немає простих рішень, готових рецептів і правил. Тільки рекомендації та надихаючі поради, якими я ділюся зі своїми учнями протягом тридцяти років.

Незалежно від того, яку мету ви ставите — стати професійним портретистом або отримати задоволення, займаючись малюванням по вихідним, — ця книга познайомить вас з основами акварелі, які дозволять вам домагатися бажаної виразності. І навіть якщо ви просто прочитаєте книгу і ніколи не візьмете в руки кисть, я сподіваюся, ви будете краще розбиратися в предметі і станете щасливішими, споглядаючи твори мистецтва і неймовірний світ навколо нас.

Моє головне бажання-надихнути вас і надихнути на те, щоб малювати так, як можете малювати тільки ви.

Для кого ця книга
Для початківців і досвідчених акварелістів.
Для тих, хто мріє освоїти акварельну техніку.
Для тих, у кого не вистачає сміливості взятися за кисть.
Всім, хто шукає натхнення.

Формат: PDF

https://privatelink.de/?https://www.mann-ivanov-ferber.ru/books/portret-i-figura-akvarelyu/

Угорі