опис
"зробіть глибокий вдих... і прийміть той факт, що Вам судилося бути щасливою і коханою.
тепер вам потрібно навчитися з цим жити".
Ада Конде
Кому щастить у коханні? Везіння це чи закономірність?
Якщо це везіння, то як можна потрапити в списки везунчиків? Якщо це закономірність, то що саме визначає успішність в любові?
Семінар" пощастить у коханні " розкриє саме ці теми. Мені б хотілося сказати, що після перегляду ваше особисте життя відразу зміниться. Але це не зовсім так. Важливо не тільки знати про закономірності везіння в любові, але і почати грати за новими правилами.
Після семінару ви помітите в собі зміни, які будуть траплятися саме тому, що ви почнете інакше бачити себе в контексті відносин, будете розпізнавати поворотні моменти і вірно приймати ключові рішення. Це стане початком неймовірних перетворень і чудес.
Ви живете не в одній реальності, а відразу в декількох. На дві з них вам дано впливати.
Ваша везучість в любові одночасно є і закономірним везінням, і абсолютно зрозумілим результатом певних поглядів і дій.
Перша частина нашого семінару про те, як забезпечити собі це закономірне везіння і зробити його своєю нормою, а не рідкісною удачею. Це якраз про тонкий світ-ту реальність, яку ви не бачите, але живете за її законами.
Друга частина-про ключових гарантів благополучної любові. Тобто, що конкретно робити і як реагувати?
Найбільше мені б не хотілося, щоб через день після семінару ви повернулися в колишнє життя, до колишнього способу сприйняття себе. Тому я відпущу вас тільки з практичним керівництвом до дії і з рішучістю застосовувати отримані знання.
Після семінару відразу переходите до впровадження в своє життя нового підходу, а потім Отримуйте відчутні і швидкі результати.
Результати будуть неймовірними, але шлях цей не короткий. Зробіть глибокий вдих... і прийміть той факт, що Вам судилося бути щасливою і коханою. Тепер вам потрібно навчитися з цим жити.
вебінар "пощастить у коханні" розкриває теми:
- чому з любов'ю бувають складнощі?
- дві реальності, які повинні прийти у відповідність.
- ваші внутрішні налаштування на любов.
- Магічний рецепт благополучних відносин.
https://privatelink.de/?https://shop.adaconde.ru/shop/webinars/pvl/?roistat_visit=2851104