Що нового?

Придбаний "Пошук призначення, покликання, улюбленої справи" від А до Я. Тариф Стандарт (Сергій Загородников)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 920 ГРН
Учасників: 0 з 33
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 29 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
Інфобізнес в темі "пошук призначення, покликання, улюбленої справи" від А до Я
⚡ як створити крутий проект в темі"пошук призначення, покликання, улюбленої справи"?

Привіт! Останнім часом до мене приходить досить багато експертів, які працюють в темі призначення, покликання, улюбленої справи. А мене є багаторічний досвід в цій темі.

☝ І я вирішив створити унікальний курс для таких фахівців. Він буде готовий 5 серпня.

▶ Для кого буде призначений цей відеокурс?

Він для вас, якщо до вас приходять клієнти з такими запитами:

• Як зрозуміти і реалізувати своє призначення, покликання?
  • Як знайти справу для душі?
  • Як знайти улюблену справу і почати на ній заробляти?
  • У чому сенс життя?
  • Чим мені займатися, щоб відчувати радість як раніше?
  • Як зрозуміти свої свій талант, свої сильні і слабкі сторони?
  • Чим займатися, щоб працювати на себе і ні від кого не залежати?
  • Хто я? У чому моя унікальність?
  • Я не розумію, куди мені рухатися далі?
  • Я не знаю, чого я хочу? Як зрозуміти, свої бажання?
В цій темі багато нюансів. І я знаю, як продавати цю тему дорого. В курсі я розберу портрети і сегменти цільової аудиторії, контент-план, лінійку продуктів, схеми продажів і багато інших важливих тонкощів.

✔ Інфобізнес в темі" пошук призначення, покликання, улюбленої справи " від А до Я - так буде називатися новий відеокурс.

Це все, що вам потрібно знати про клієнтів і специфіку роботи з клієнтами в темі призначення, покликання, улюбленої справи, щоб побудувати дійсно успішний проект в Інтернеті. І це єдиний відеокурс в Інтернеті спеціально для психологів, коучів і консультантів, які працюють в цих темах.

Короткий зміст відеокурсу:
Урок 1. Фундаментальний фундамент для роботи в темі пошуку призначення, покликання і улюбленої справи.

Урок 2. Ключові напрямки в темі пошуку призначення, покликання і улюбленої справи.

Урок 3. Цільова аудиторія і її сегменти в темі пошуку призначення, покликання і улюбленої справи.

Урок 4. Як знайти своє позиціонування в темі пошуку призначення, покликання і улюбленої справи.

Урок 5. Як знайти свою унікальність і відбудуватися від конкурентів в темі пошуку призначення, покликання і улюбленої справи?

Урок 6. Як перевести свою приватну практику в інтернет в темі пошуку призначення, покликання і улюбленої справи?

Урок 7. Як залучити VIP-клієнтів в темі пошуку призначення, покликання і улюбленої справи?

Урок 8. Як створити прибуткову лінійку продуктів в темі пошуку призначення, покликання і улюбленої справи?

Урок 9. Як вийти на стабільні 100 т. р., 300 т. р. і 1 млн. руб. в темі пошуку призначення, покликання і улюбленої справи?

Урок 10. Як прибрати "пташиний язик" і почати говорити мовою клієнта в темі пошуку призначення, покликання і улюбленої справи?

Урок 11. Як знайти теми для дорогих програм в темі пошуку призначення, покликання і улюбленої справи?

Урок 12. Анатомія дорогих коучингових програм в темі пошуку призначення, покликання і улюбленої справи?

Урок 13. Логіка роботи в дорогих індивідуальних програмах в темі пошуку призначення, покликання і улюбленої справи?

Урок 14. Як упакувати дорогу програму в темі пошуку призначення, покликання і улюбленої справи?

Урок 15. Ціна і фінансові умови у продажу дорогих індивідуальних програм в темі пошуку призначення, покликання і улюбленої справи?

Урок 16. Як правильно гарантувати результат в індивідуальних дорогих програмах в темі пошуку призначення, покликання і улюбленої справи?

Урок 17. Як запустити міні-групу в темі пошуку призначення, покликання і улюбленої справи?

Урок 18. Як перейти з разових консультацій на тривалу роботу в групах в темі пошуку призначення, покликання і улюбленої справи?

Урок 19. Секрети ведення міні-груп в темі пошуку призначення, покликання і улюбленої справи?

Урок 20. Як продавати дорогий коучинг насправді в темі пошуку призначення, покликання і улюбленої справи?

Урок 21. Як кваліфікувати клієнта, щоб запропонувати йому оптимальний варіант співпраці в темі пошуку призначення, покликання і улюбленої справи?

Урок 22. Як правильно відмовляти нецільовим клієнтам в темі пошуку призначення, покликання і улюбленої справи?

Урок 23. Треба чи не треба підписувати договір з клієнтом в темі пошуку призначення, покликання і улюбленої справи?

Урок 24. Чим наповнити VIP-пакет тренінгу в темі пошуку призначення, покликання і улюбленої справи?

Урок 25. Як збирати відгуки в темі пошуку призначення, покликання і улюбленої справи?

Урок 26. Як запустити свій клуб в Інтернеті в темі пошуку призначення, покликання і улюбленої справи?

Урок 27. Як зробити крутий безкоштовний продукт в темі пошуку призначення, покликання і улюбленої справи?

Урок 28. Як ділити контент на платний і безкоштовний в темі пошуку призначення, покликання і улюбленої справи?

Урок 29. Що не треба робити експерту, щоб вийти на перші 100 000 рублів в темі пошуку призначення, покликання і улюбленої справи?

Урок 30. Потужна стратегія створення унікального контенту в темі пошуку призначення, покликання і улюбленої справи?

⏰ Я почав записувати відеокурс. Він буде готовий 5 серпня.
https://privatelink.de/?https://educm.ru/destiny

Угорі