Що нового?

Набір учасників Пошук роботи в США і Канаді для іммігрантів. Пакет Базовий (Валерія Сириця)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 4596 ГРН
Учасників: 0 з 67
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 71.3 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

НАВІЩО ПРОХОДИТИ КУРС?
  • щоб, нарешті, почати отримувати відповіді на відправлені резюме
  • заощадити час на пошуку і не робити зайвих кроків
  • піти з ніші низькокваліфікованої праці і почати добре заробляти, не маючи місцевого досвіду
КУРС підійде для тих, хто іммігрував в штати або КАНАДУ і
  • працює на низькооплачуваній посаді і бажає повернутися в свою професію після довгої паузи
  • не має будь-якого місцевого досвіду або досвіду за своєю спеціальністю
  • нещодавно приїхав, не розуміє з чого почати пошук, А також ким може працювати
  • студент місцевого або СНД вузу, який знаходиться в пошуку першої роботи
  • працює в нелюбому місці і бажає повністю або частково змінити напрямок кар'єри
  • або на шляху до імміграції і не хоче втрачати час і гроші даремно по приїзду
КУРС навчить
  • писати резюме та супровідні листи на будь-яку вакансію
  • створити продає сторінку LinkedIn, яка буде притягувати потік роботодавців
  • самостійно знаходити наймаючі компанії, а також компанії, яких немає на класичних сайтах з пошуку роботи
  • обходити стороною традиційні методи подачі на вакансії, які не працюють
  • заводити потрібні зв'язки
  • готувати професійні сертифікати і робити акредитацію дипломів СНД
  • успішно проходити інтерв'ю та перевірку попереднього досвіду
після курсу Ви отримаєте
  • готові майстер-резюме, супровідний лист і LinkedIn сторінку
  • чітку систему планування і дослідження цільової галузі і компаній
  • перевірену часом покрокову систему подачі на вакансії, яку можна повторювати щодня до отримання результату
  • готовий скрипт для підготовки до інтерв'ю
АВТОР курсу Валерія Сириця

Project Managment Professional
Professional Engineer
"5 років тому, коли я приїхала працювати офіціанткою в Штати (а потім і в Канаду), моє життя перетворилося на маленьке пекло.

Я працювала на кількох низькооплачуваних роботах, А мій день починався о 4:30 ранку і закінчувався о 10:00 вечора. Кожен день я крутила одну і ту ж думку в голові: навіщо я закінчувала інженерну магістратуру, та ще й на відмінно? У моєму оточенні було мало успішних людей, і я стала цікавитися тим, як працює система поза цим колом.

Я отримала "нормальну" роботу, коли влаштувалася на посаду асистентки HR Президента. Працювала я абсолютно не за фахом, але це мені дало можливість побачити світ найму працівників зі зворотного боку "Задзеркалля". Стало зрозуміло, чому більшість кандидатів ніколи не зможуть отримати бажану роботу, і чому резюме навіть ніколи не потрапляє на стіл до менеджера. Мої побоювання, що я ніколи не зможу стати інженером через нестачу місцевого досвіду розвіялися, і я почала діяти.

Через проби і помилки я отримала першу роботу за фахом через 3 місяці. Вона була низькооплачувана, але саме це дало мені можливість проаналізувати всі кроки і виробити систему. Я поставила мету-досягти керівної посади за 2 роки. Набрала повні повітря легені і почала знову подавати на нові вакансії.

У дуже суворому на той момент кризовому ринку праці Альберти мені прийшло 5 запрошень на інтерв'ю за 2 тижні. Три запросили на роботу, з двома іншими я тільки встигла пройти телефонне інтерв'ю. Через 6 місяців мені дали підвищення. Разом: замість двох років, я досягла мети за місяці.

Тепер у мене свій офіс і 7 підлеглих. Коли все правильно плануєш від зворотного і чітко слідуєш системі, не відходячи вправо або вліво, розумієш, що межа – тільки небо“
АВТОР курсу Валерія Сириця

Project Managment Professional
Professional Engineer
"5 років тому, коли я приїхала працювати офіціанткою в Штати (а потім і в Канаду), моє життя перетворилося на маленьке пекло.

Я працювала на кількох низькооплачуваних роботах, А мій день починався о 4:30 ранку і закінчувався о 10:00 вечора. Кожен день я крутила одну і ту ж думку в голові: навіщо я закінчувала інженерну магістратуру, та ще й на відмінно? У моєму оточенні було мало успішних людей, і я стала цікавитися тим, як працює система поза цим колом.

Я отримала "нормальну" роботу, коли влаштувалася на посаду асистентки HR Президента. Працювала я абсолютно не за фахом, але це мені дало можливість побачити світ найму працівників зі зворотного боку "Задзеркалля". Стало зрозуміло, чому більшість кандидатів ніколи не зможуть отримати бажану роботу, і чому резюме навіть ніколи не потрапляє на стіл до менеджера. Мої побоювання, що я ніколи не зможу стати інженером через нестачу місцевого досвіду розвіялися, і я почала діяти.

Через проби і помилки я отримала першу роботу за фахом через 3 місяці. Вона була низькооплачувана, але саме це дало мені можливість проаналізувати всі кроки і виробити систему. Я поставила мету-досягти керівної посади за 2 роки. Набрала повні повітря легені і почала знову подавати на нові вакансії.

У дуже суворому на той момент кризовому ринку праці Альберти мені прийшло 5 запрошень на інтерв'ю за 2 тижні. Три запросили на роботу, з двома іншими я тільки встигла пройти телефонне інтерв'ю. Через 6 місяців мені дали підвищення. Разом: замість двох років, я досягла мети за місяці.

Тепер у мене свій офіс і 7 підлеглих. Коли все правильно плануєш від зворотного і чітко слідуєш системі, не відходячи вправо або вліво, розумієш, що межа – тільки небо“
як проходить КУРС
  • відео-лекції та конспекти протягом 4-ох тижнів
  • домашнє завдання
  • Перевірка та доопрацювання домашнього завдання куратором крім пакету"базовий"
  • загальний чат учасників з щоденними відповідями на питання
беремо пакет "Базовий"
  • 4 тижні навчання
  • доступ до лекцій і конспектів на 12 місяців
  • доступ в чат учасників

Угорі