Що нового?

Придбаний Посібник з віддаленої роботи (Олена Антоновська)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 364 ГРН
Учасників: 0 з 23
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 16.5 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Для кого цей посібник?

1. Мам в декреті. Якщо ви хочете мати власні гроші і не нудьгувати в декреті.
  2. студентів. Якщо ви робите свої перші кроки у віддаленій роботі і нічого про це не знаєте.
  3. найманих співробітників. Якщо ви хочете змінити сферу діяльності або отримувати додатковий дохід.
В чому користь допомоги?
  • я зібрала в ньому свій 7 річний досвід і досвід членів своєї команди. Ми дамо тільки потрібну, корисну інформацію у вигляді посилань та інструкцій.
  • ви дізнаєтеся, як зробити перші кроки у віддаленій роботі безпечними і комфортними.
  • Вам не доведеться шукати відповіді в Інтернеті, дізнаватися, як шукати клієнтів і як будувати відносини з ними. Все це вже є в посібнику.
мене звати Олена Антоновська. Сьогодні я-інтернет-підприємець і автор успішних блогів в Instagram і на платформі Яндекс.Дзен.

Але в 2013 році я була просто мамою в декреті, яка хотіла заробити хоч якісь додаткові гроші для сімейного бюджету. Я довго вивчала інформацію про віддалений заробіток і не наважувалася почати — мені здавалося, що кругом обман і мені просто не заплатять за роботу.

Відтоді минуло 7 років. За цей час я була ключовим автором на 2 сайтах про фінанси, вела новинну колонку і співпрацювала з дуже великим інтернет-виданням — всього мною за цей час написано більше 1 200 статей і публікацій.

Зібравши весь свій досвід і досвід своїх співробітників, я зробила цей посібник. Його мета-допомогти вам побачити, які можливості для віддаленого заробітку існують. Я переконана, що якщо у мене вийшло-вийде і у вас.

Головне-поставити мету і йти до неї, незважаючи ні на що.

З повагою, Олена Антоновська

Угорі