Як раздолбаться?
Скоро кінець року, а за ним "упс" — початок наступного. Який хочеться провести запально і з кращими результатами, вірно ж? І ось яке діло - ми будемо писати цілі, мріяти мрії або загадувати бажання в Новий рік. Але чи віримо, що вони здійсняться? Як підвищити шанси на їх виконання, збут і реалізацію? Треба розчистити місце. Банально? А ви спробуйте. Це не завжди просто, тому що найскладніше розчистити авгієві стайні наших "тарганів". Це те, на що ми витрачаємо сили, час, безцінний ресурс уваги, але або не усвідомлюємо, або нам шалено страшно перестати так робити.
Якщо ваші таргани вас задовбали, приєднуйтесь до нас-ми зіграємо з ними в гру. "Послати все на х@р!"
головний приз - це розчищені завали і інше відчуття, з яким ви будете ставити цілі або мріяти мрії на наступний рік. Причому робити це можна в будь-який день, а не тільки 31 Грудня.
одна з моїх улюблених цілей-це мета задовбатися. Думаєте " Ха-ха, хто такий дурень, хто ставить собі такі цілі?". Даю просту техніку для самодіагностики: — ви задовбалися? Якщо так, ваша мета-задовбатися.
кожен з нас вибирає свій спосіб задовбатися — хто про роботу, хто про прибирання, хто про дітей. І лікуємо ми себе звичайно казками, що ніхто крім мене так не попрацює мою роботу, так не прибере і так не виховає дітей.
Тому що жодна людина при здоровому глузді не прокидається з думкою "сьогодні я маю намір задовбати, зненавидіти свою роботу, кричати на чоловіка і дітей і ввести всіх оточуючих в почуття провини. Такий буде у мене день". Ми вправно самообманюємося і йдемо задовбуватися.
Хороша новина: по-іншому буває.
Тільки для тих, хто задовбався задовбуватися.
як пройде курс:
10 днів
Щоранку ви слухаєте повідомлення
Днем робите 1 практику
Увечері робите 1 завдання
Курс без зворотного зв'язку
Блок 1. Цільова детоксикація.
10 днів
Щоранку ви слухаєте повідомлення
Днем робите 1 практику
Увечері робите 1 завдання
Курс без зворотного зв'язку
Блок 1. Цільова детоксикація.
- перестати бігти заради самого бігу.
- відокремити свої цілі від цілей мами, тата, суспільства і тарганів в своїй голові
- злізти з дохлого коня
- зважитися на мрію
- повірити в мрію
- звіритися з внутрішнім компасом-а чи точно я цього хочу?
- де взяти час?
- де взяти сили?
- де взяти ще більше сил?
https://privatelink.de/?http://ievleva.pro/freedom#rec78209872