Що нового?

Придбаний Постійний секс з сайтів знайомств (Микола Ремізов, Руслан Ісхаков)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 552 ГРН
Учасників: 0 з 28
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 20.5 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

все своє свідоме життя я бунтував проти соціальних мереж для знайомства і тому подібного. Вважаючи, що в реальному житті це все простіше і цікавіше.

І тут з'явилася людина, яка мою Всесвіт на нуль помножив.

Сказати, про те, що я ох***л - нічого не сказати. Тому що такої кількості і якості жінок в один період часу не було досить давно.

За результатами - вже є кілька дівчаток, з якими я на межі сексу. Якби було більше вільного часу-трахкав би всіх вже давним давно.

Причому так виходить, що на зустріч до тебе дівчина вже приходить підготовлена до тебе, яка знає тебе, з явним розташуванням і бажанням, щоб твій член опинився всередині неї. Вона розуміє, хто ти, що ти, тобі залишається тільки не тупити і грамотно довести до ліжка.

Першою дівчиною у мене вицепилася стрипка, яка тепер напрошується до мене в гості. Я в ах * * е короч. Дівчата регулярно пишуть першими. Причому дівчата дуже і дуже якісні.

Не, я розкутий, готовий приймати прості рішення, жінок бачив, але до такого мене життя не готувала) серйозно. До того, що це виявляється настільки, мати твою, просто.

Витрачено було на соц.мережі близько трьох годин і 200 ре.

В загальному.

31 травня о 20.00 за МСК один з тренерів РМЕС Руслан Ісхаков проведе вебінар на тему "Знайомство через мережу". До слова, РМЕС-це один з провідних (якщо не ведучий) проект, навчальний спокушання в СНД.

Всю цю блуду він запустив і буде віщати на тему того, як прощу всього знайомитися, спілкуватися і спокушати жінок з соціальних мереж.

Він розповість про тонкощі заповнення анкет, максимально вдалих і позитивних прийомах і про те, як виробити свій власний стиль, який буде не схожий на все інше.

Він розповість про те як починати бесіду, як вести її вдало і спокійно, як зводити до сексу, телефону, побачення або чого-небудь ще.

Про різниці спілкування на сайтах знайомств і в соціальних мережах. Про вироблення успішної та ефективної моделі поведінки в мережі і, за традицією, дохуючи про що ще.

По суті він дає цінний інструмент, який можна відмінно використовувати для генерації жінок у своєму житті.

Природно, щоб його освоїти доведеться попрацювати, але, як кажуть: "Пі****ть - не мішки перевертати"))

Вартість його-1500 р.

це все про вебінар зі спокушання в мережі

Я думаю обмежити кількість учасників-максимум 30 людьми. Якщо мені не треба буде робити запуск через групу, а ми проведемо його через своїх тільки - буде взагалі відмінно

https://privatelink.de/?https://vk.com/nikolay_remizov

Угорі