Що нового?

Потрібен організатор

Чтец2

New member
ЖДу организатора На курс матрица .Анна Мудра .Матрица. Вхождение в опыт. Модуль 1 (Анна Мудра) - Спільні покупки

Kinezio

New member
Подскажите где найти организатора ?

Хочу придбати курс, а організатора нема

Mut_A_Gen

New member
Аналогічна ситуація. Вчора написав в службу підтримки. Але нічого не відповіли.

Xenos

New member
Потрібен організатор

Хочу придбати курс а організатора нема

Хочу придбати організатора нема

добрый день. как найти организатора? если курс приобретен кем-то и есть стоимостьБ почему я не могу его купить? может изменить стоимость? не 200 Б а 400 грн и тогда пойдут изменения. Объясните кто-нибудь

Хочу придбати курс, а організатора нема

хочу придбати, організатора нема

Квітка

Модератор
Команда форуму
добрый день. как найти организатора? если курс приобретен кем-то и есть стоимостьБ почему я не могу его купить? может изменить стоимость? не 200 Б а 400 грн и тогда пойдут изменения. Объясните кто-нибудь
Добрый день все такие вопросы нужно задавать в службу поддержки. Если не хотите задавать то можете прорекламировать на форуме складчину, будет народ будет и организатор точно.

Квітка

Модератор
Команда форуму

Bergatt

New member
Нащо потрібен цей недолугий сервіс, якщо написано, що курс "придбаний", але продавати його не хотять? Кажуть йдіть рекламуйте. А на інший курс, де одна людина записалась, орг одразу знайшовся. Фігня якась мутна

Квітка

Модератор
Команда форуму
Нащо потрібен цей недолугий сервіс, якщо написано, що курс "придбаний", але продавати його не хотять? Кажуть йдіть рекламуйте. А на інший курс, де одна людина записалась, орг одразу знайшовся. Фігня якась мутна
вивантаження, перезавантаження і завантаження одного курсу це іноді 3 дні. У нас 800 заявок на місяць). Організаторів у нас чоловік 5. І всі хочуть заробити. Мене недавно чоловік десять попросило провести одну складчину я сидів 3 дні, відкрив реквізити і не оплатив ніхто, а в складчині 50 чоловік) Я втратив гроші і час)

Угорі