Що нового?

Придбаний Повалення влади минулого (Єва Єфремова)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 699 ГРН
Учасників: 0 з 14
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 51.9 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
в якому випадку тобі необхідний цей інтенсив:
Всього 20% тренінгів, які ти проходиш – дають тобі якийсь результат(тому що ти вважаєш, що тобі важко змінюватися)
Ти шкодуєш про те, що було в минулому – про минулі успіхи і поразки
В глибині душі ти не віриш у зміни на краще
Ти часто занурюєшся в спогади, програючи в розумі різні сценарії того як могла б розвиватися твоє життя
Ти добре пам'ятаєш образи дитинства і юності і всіх хто їх тобі заподіяв
Ти відчуваєш, що вже не можеш кардинально змінитися

як він створювався:
Одного разу я знайшла це в собі.
Моє тіло довгий час вперто не розуміло, що це означає "жити тут і зараз".
І я виявила в собі цікаву програму - "моє минуле сильніше мого сьогодення". Після очищення від цієї програми мої особисті результати з навчання, грошей, відносин стали значно вище.
І я вирішила провести таку ж практику з моїми передплатниками за півтори години на цьому інтенсиві.

що було на "поваленні влади минулого":
Таємна біль, яка відбирає у вас любов, щастя і достаток в сьогоденні і як від неї позбутися
3 пастки минулого, з яких дуже складно (але можливо) вибратися самостійно
Перевірка тілом: які занози з минулого реально отруюють ваше справжнє
Сила істинної любові до себе-на що вона здатна і як її розкрити
Тета-медитація перепрограмування на момент"тут і зараз"
Головна практика – "повалення влади минулого" - звільнення від програми"моє минуле сильніше сьогодення"
Ось що ти отримаєш чесно виконавши всі практики з цього інтенсиву:

Результат №1 – очистиш себе від програми "моє минуле сильніше справжнього" і зробиш впевнений крок у майбутнє
Результат №2 - ти отримаєш повну діагностику по тому що, і як відсмоктує зараз твою енергію.
Результат №3 - протягом інтенсиву мінімум 30 хвилин твій мозок буде перебувати в стані тета-частот і почне виробляти звичку входити в такий стан(що дозволить тобі ще краще освоїти метод тета-хілінга)
Результат№4 - у тебе назавжди закріпитися розуміння і відчуття - в твоєму тілі на всіх його рівнях - що означає жити тут і зараз без впливу програм минулого, в розумінні Творця.

Угорі