ознайомлювальне відео про застосовувані методики автора програми:
Двотижневий курс по повному перезавантаженню організму на основі системного підходу. Невидиме оку хронічне запалення, день у день краде вашу енергію і здоров'я. У сучасному світі відбувається епідемія прихованого запалення, коли тіло постійно знаходиться під атакою зсередини. Це може бути викликано безліччю факторів: нездоровим харчуванням, токсинами в їжі, косметиці і миючих засобах, стресом, алергіями. Місяці і навіть роки, імунітет намагається боротися з тим, що відбувається в організмі, і ця боротьба виснажує наші ресурси.
Вас чекає 3 кроки, щоб погасити хронічне запалення і відновити здоров'я:
Старт: 1 серпня 2019 р. програма триває 2 тижні (3 дні на підготовку, 8 днів глибокого детоксу і 3 на плавний вихід). Ви отримуєте всі матеріали заходу в записі.
Пакет "Стандарт" включає в себе:
цей матеріал буде корисним усім, хто хоче позбутися:
про автора: Надя Андрєєва, Сертифікований фахівець з Аюрведе (European Institute of Vedic Studies), функціонального харчування (інститут функціональної медицини під керівництвом Ліз Ліпскі, PhD) і досвідчений сертифікований велнес-коуч (Wellcoaches).
Купіть курс, Зробіть ваше тіло легким і здоровим за 2 тижні грамотного детокс від професіонала!
Продажник:
Двотижневий курс по повному перезавантаженню організму на основі системного підходу. Невидиме оку хронічне запалення, день у день краде вашу енергію і здоров'я. У сучасному світі відбувається епідемія прихованого запалення, коли тіло постійно знаходиться під атакою зсередини. Це може бути викликано безліччю факторів: нездоровим харчуванням, токсинами в їжі, косметиці і миючих засобах, стресом, алергіями. Місяці і навіть роки, імунітет намагається боротися з тим, що відбувається в організмі, і ця боротьба виснажує наші ресурси.
Вас чекає 3 кроки, щоб погасити хронічне запалення і відновити здоров'я:
- очищення організму від токсинів і шлаків
- відновлення цілісності кишечника протизапальним харчуванням
- насичення організму поживними речовинами, антиоксидантами і фітонутрієнтами з їжею.
Старт: 1 серпня 2019 р. програма триває 2 тижні (3 дні на підготовку, 8 днів глибокого детоксу і 3 на плавний вихід). Ви отримуєте всі матеріали заходу в записі.
Пакет "Стандарт" включає в себе:
- ситне і смачне харчування, ніякого голоду і насильства над собою.
- 9 основних відео-уроків + 7 майстер-класів від експертів, з докладними інструкціями.
- 2 вебінару" Питання-відповідь " з Надею Андрєєвою.
- + Бонус: Книга літніх десертів від Наді Андрєєвої
- від тяжкості в шлунку, запорів і здуття і перейти до легкості у всьому тілі і плоскому животику.
- від хронічної втоми, перепадів енергії і настрою.
- від проблемної, в'ялої і чутливої шкіри.
- від зайвої ваги, набряклості і целюліту.
- ситне і смачне харчування, ніякого голоду і насильства над собою.
- 9 основних відео-уроків + 7 майстер-класів від експертів, з докладними інструкціями.
- 2 вебінару" Питання-відповідь " з Надею Андрєєвою.
- + Бонус: Книга літніх десертів від Наді Андрєєвої
Купіть курс, Зробіть ваше тіло легким і здоровим за 2 тижні грамотного детокс від професіонала!
Продажник:
https://privatelink.de/?https://nadyaandreeva.com/light