Що нового?

Придбаний Повне просування 2021. Для швейних блогів (Олена Самаріна)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 919 ГРН
Учасників: 0 з 30
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 31.9 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

запис вебінару з робочим зошитом

1. Як влаштовані алгоритми в Instagram і як збільшити охоплення.
Ми розберемо всі способи, які підвищать охоплення твоїх постів.
Твої пости будуть працювати на тебе і залучати нову аудиторію в блог.

2. Робота з аудиторією. Як підвищити залученість в блог.
Як працювати з аудиторією і підтримувати високу залученість в своєму блозі? Як перетворювати холодну аудиторію в теплу?
Щоб досягати поставлених цілей, важливо не просто залучати в блог нову аудиторію, а й тримати її увагу. Я розповім тобі про всі прийоми, які дозволять цього досягти.

3. Бюджет на просування.
Гостре питання, яке хвилює багатьох.
Я розповім скільки потрібно грошей на просування і чи можна рости тільки на безкоштовних методах.

4. Про найефективніші способи просування блогу в 2021 році.
Instagram не стоїть на місці - він постійно змінюється. Разом з ним змінюються наші блоги і методи їх просування. Якщо ви хочете динамічно розвивається блог, то вам потрібно знати про все, що на це впливає.
Я розповім про всі способи просування, які мені допомогли досягти цифру в 60 000 передплатників.
Ти дізнаєшся які способи найефективніші, а які вже не працюють.
Разом ми розберемо всі безкоштовні і платні методи з мінімальною ціною залучення передплатників.
після даного блоку ти сформуєш для себе покроковий план по ефективному просуванню власного блогу.

5. Реклама в тематичних спільнотах. Особливість.
На даному етапі, це один з найбільш недооцінених способів просування.
Я розповім як розміщувати рекламу в тематичних спільнотах і створювати креативні рекламні відео для них.
За одну з останніх реклам в співтоваристві я заплатила всього 350 руб.. Зараз це відео в співтоваристві набрало вже більше 550 000 переглядів, забезпечивши мені стабільний прихід нових передплатників.

6. Як отримати користь від TikTok.
Як бонус, я розповім про те, як просувати свій контент через цю соц. мережа. Не можна заперечувати Популярність TikTok і швидкість, з якою контент може стати популярним. Завдяки аккаунту і контенту в TikTok можна відмінно просувати свій блог в Instagram і отримувати через нього клієнтів на індивідуальний пошив!
Навіть якщо ти поки не встановила Tik Tok на свій смартфон - я розповім про те, як отримувати цільову, безкоштовну аудиторію через TikTok. Ти зрозумієш з чого має складатися відео, щоб воно набирало хороші перегляди і як замотивувати людей з TikTok підписуватися на ваш блог в Instagram.

Вебінар для тебе, якщо:
► Ти тільки хочеш почати вести блог і не знаєш, як можна в нього залучати свою цільову аудиторію.
► У тебе є блог швейної тематики, але його просування не приносить бажаний результат.
► Ти шиєш на замовлення і завдяки блогу хочеш отримувати нових клієнтів.
► Ти хочеш вести швейний блог і монетизувати його за рахунок рекламних інтеграцій.
► У тебе низькі охоплення і не залучена аудиторія.

Продажник
https://privatelink.de/?http://samarina.info/vebinar05062021#rec316455939

Угорі