Концентрований експрес-курс доктора Антона Полякова
КУРС буде корисний,
Якщо ви або Ваші близькі
- Перенесли ковід, і тепер хочете повернути своє повноцінне життя і здоров'я
В ході курсу я детально розберу 3 основні сфери, в яких наслідки ковіду відчуваються максимально і заважають жити.
Розумієте, що здоров'я це не тільки фізіологія, а й емоційний стан
У кожній лекції я буду детально говорити про психологічну та інформаційну реабілітацію і те, як вона впливає на загальний стан організму після ковіду.
- хочете не просто "знати, що робити", а й отримати практичні рекомендації від компетентного лікаря, фахівця в цій області
На кожній лекції я дам розгорнуту інформацію про методи нутриціологічного відновлення, медикаментозної корекції, фізіотерапевтичних процедурах, необхідних для найкращого результату.
Спеціаліст медичного або близько-медичного профілю (Нутриціолог, хелскоуч, фахівець з харчування) і працюєте зі здоров'ям людей
В результаті курсу ви отримаєте не тільки теорію і практикувані знання, а й повноцінний функціональний опитувальник по постковідних ускладнень.
17 листопада о 18.00 за МСК
Практичний майстер-клас " Постковідное відновлення пам'яті та енергії. Як навчитися думати і бути живим заново?"
Дізнайтеся, як відновити пам'ять і ясність мислення після "модної хвороби" за допомогою функціонального підходу і повернутися до повноцінного і якісного життя!
Ця програма ДЛЯ вас, якщо
- у вас порушилася пам'ять
- ви не можете сконцентруватися
- стан втоми це ваш звичайний стан
- стандартні методи підбадьорити організм (кава, цукерки та інше) перестали діяти
- причини зниження пам'яті і життєвої енергії в постковідний період
- методи нутриціологічного відновлення
- схеми медикаментозної корекції стану, включаючи крапельниці для прискореного відновлення
- Які фізіотерапевтичні процедури допоможуть поліпшити пам'ять і життєвий тонус
- Як проводити психологічну та інформаційну реабілітацію
- поліпшити короткострокову і догсрочную пам'ять
- підвищити життєвий тонус
- створити запас міцності і збільшити адаптаційні можливості вашого організму
Практичний майстер-клас " Постковідное відновлення нейромедіаторів. Як повернути настрій і радість?"
Дізнайтеся, як відновити баланс нейромедіаторів і повернути собі почуття радості, задоволення і щастя за допомогою нутрицевтичних, медичних препаратів і фізіотерапевтичних процедур.
- ви помітили зниження загального емоційного фону
- занепад сил, порушення настрою і зниження працездатності Це ваш звичайний стан
- у вас постійне фонове занепокоєння, песимізм і Лякаючі передчуття
- у вас знижений настрій і зниження здатності отримувати задоволення
- причини порушення нейромедіаторного балансу в постковідний період
- схеми медикаментозної корекції стану, включаючи крапельниці для прискореного відновлення
- Які фізіотерапевтичні процедури допоможуть поліпшити нейромедіаторний баланс і настрій
- поліпшити настрій і підвищити стресостійкість
- знизити тривожність
- вийти з депресивного стану, пов'язаного з постковідним станом
Практичний майстер-клас " Постковідное відновлення статевої функції. Перезапуск репродуктивної системи та лібідо "
Дізнайтеся, як відновити статеву функцію і якість інтимного життя, щоб не допустити глобальних наслідків, в числі яких фригідність, імпотенція і безпліддя.
- ви стали отримувати менше задоволення від інтимної близькості і рідше виконувати "подружній обов'язок"
- з'явилися гормональні зміни і порушився цикл
- з'явилися симптоми менопаузи, а вам "ще рано"
- ви плануєте вагітність і хочете запобігти ризику її мимовільного переривання
- ви хочете запобігти розвитку безпліддя
- причини порушення функції репродуктивної системи
- Які фізіотерапевтичні процедури допоможуть для поліпшення функції репродуктивної системи
- поліпшити репродуктивний потенціал організму
- підвищити лібідо
- підтримати себе в постклімактеричний період
https://privatelink.de/?https://doctorpolyakoff.ru/covid-recovery-course?gcmes=30932281055&gcmlg=9149226