Що нового?

Придбаний Повний базовий курс з виготовлення лялечки з самозастигаючого пластику (Тетяна Малушкіна)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 2023 ГРН
Учасників: 0 з 20
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 105.2 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Друзі, я так само рада запросити вас на повний базовий навчальний курс з виготовлення лялечки з Самозастигаючого пластика.

Курс стартує 17 січня 2020 року.

Новинка! Те, що давно просили мої передплатники: в курс буде додано блок по шарнірному торсу. 7 шарнірних з'єднань. Розповім про свої напрацювання і "граблі" разом зліпимо шию з ключицями і плечима а потім розберемо Шарнірні з'єднання шиї, плечей, ліктів і кистей.
І це бонус для тих, хто готовий і просив. Так само в курсі дуже класний варіант кріплення каркасних рук. Зробимо міцні рухливі ручки, які приймають пози, розповім про мій варіант з'єднання всіх деталей без клею. Шикарний варіант для базової збірки.

Курс буде проходити у формі марафону (коли група виконує завдання одночасно). Відео записані в Супер HD якості, дозволяють розглянути всі дрібниці і нюанси.
На курсі робимо ляльку з тканинним тілом, набитим тирсою і ліпними частинами. Це варіант Будуарна лялька з самозатвердевающего пластика Ладолл. (+варіант з шарнірним верхом)
Дуже докладно розбираємо:
Загальна анатомія черепа, голова
Ескіз і схема
Докладні схеми ліплення (окремі великі фрагменти відпрацьовую на пластиліні) очей, ніс з губами, окремо губи, вухо, рука, шия.
Ліплення самої ляльки, техніка та особливості роботи з матеріалом, обробка.
Розпис, перуку, вії, лак.
Тіло: від схеми до готової ляльки ВСЕ. Накреслимо, зробимо викрійку, зшиємо, наб'ємо.
Разом зберемо лялечку з рухомою шарнірною головою без клею за допомогою авторських фішечок.
Плюс до всього - Шарнірні з'єднання в подарунок)
Так само невелике заняття, яке допоможе вам зробити костюм нашої ляльці.

Починаємо 17 січня!

https://privatelink.de/?https://www.instagram.com/p/B6QKXZ5IrXi/

Угорі