а ви хочете отримати весь комплект унікальних методик і неймовірно потужної теорії, які допомогли вже тисячам людей знайти щастя і гармонію?
близько 42 годин відео на 14 DVD дисках!
1. "Базові карти реальності".
Чому складно змінюватися? - або" кулька відв'язалася "(Принципи змін, швидкості психічних центрів) Наш "Бортовий комп'ютер" - або як думає наш мозок? Що таке стрес? - або як не "обМЕЧТАтаться"?
2. Психосоматика.
Всі хвороби від нервів,
навіть ті, які від задоволення...
На цьому семінарі Олексій Капранов наочно показує причини виникнення
багатьох захворювань, способи їх усунення. А також наочна демонстрація -
основи унікального психологічного масажу, який дозволяє діагностувати багато проблем, знімає м'язові блоки, затискачі в тілі, розслабляє м'язи, які у багатьох не розслабляються роками.
3. Три головних табу,
або система громадського зомбування...
Увага!
Цей семінар може стати небезпечним для ваших оточуючих, які раптом втратять звичні способи управління, тиску і маніпулювання вами, а також ви зможете будувати більш щирі і відкриті відносини з друзями, близькими, колегами та іншими людьми.
4. Нереалізовані бажання
або ускользающее щастя...
До чого можуть довести людину нереалізовані бажання? Як реалізувати бажання, які не можна реалізовувати? Стан " недо..."Заборони та їх вплив чому ми боїмося наших бажань?
5. Ролі і маски. Частина 1.
Боротьба з самим собою: хто всередині виграє? Куди йде енергія? Як повернути "втрачений рай" в душі? Чому ображатися на людей дуже шкідливо?
6. Ролі і маски. Частина 2.
У пошуках справжнього Я... Чим небезпечна фраза " Ти мені винен..."? Чому приставати до дружини на кухні - небезпечно? Яким чином ролі обрізають наші бажання? Звідки береться ментальна жуйка перед сном?
7. Що таке любов?
Що є любов, а що нею не є? Чим любов в 18 відрізняється від любові в 40?
Що таке ревнощі? Що таке пристрасть?
8. Три етапи прощення.
Що таке позиція жертви? Що таке претензії і на що вони впливають? Чому я повинен-шкідлива концепція? "Повинен" і "хочу" - різниця в енергії чужа воля і внутрішня енергія куди зникають сили? міф про те, що частка" НЕ " не працює
9. Лібідо-Мортидо.
Що робити, щоб не руйнувати цей світ? Фільтр корисності і марності
Чому мораль може заважати моральності? Чому у дітей багато енергії?
Коли бажання амбівалентні?
10. Три шляхи проходження карми.
наскільки доля залежить від вас? як передбачати майбутнє? доля-не доля
чи можна змінити майбутнє? чим карма відрізняється від долі? чи можна "прискорити" проходження життєвих уроків?
11. "Чоловік і жінка". Частина 1.
Найпопулярніший і найскандальніший семінар після цього семінару люди відразу діляться на два табори.
12. "Чоловік і жінка".
Частина 2. Сім'я.
Продовження найпопулярнішого і найскандальнішого семінару чому вона йому "зустрілася", а він їй "попався"? Чому шлюб і сім'я - різні речі?
13. "Слово-є брехня". Минуле і майбутнє.
Найскладніший семінар, який робить мислення "тривимірним" чому філософія - це наука, а математика - це не наука, а всього лише мова? Як працювати з будь-якими проблемами, просто аналізуючи слова, які ми використовуємо.
14. "Основи типології". Дізнайся себе та інших.
Наукове пояснення астрології через теорію світла. Чому в червоному світлі червоного кольору не існує? Архетипи і їх вплив на життя людини. Відмінності сприйняття світу різних людей.
https://privatelink.de/?http://life-lovers.ru/pages1/kapranov_club33_dvd.php