Що нового?

Придбаний Пожвавлення організму (Максим Андреюк)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 1103 ГРН
Учасників: 0 з 16
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 71.7 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Здрастуйте!
Я знаю, що не у всіх вийшло записатися на мій основний курс в силу протипоказань, нестачі часу, боязні не впоратися, обмеженості ресурсів. Тому у мене є спеціальна пропозиція для тих, хто пройшов мій безкоштовний тиждень, на якому ми формували правильну базу знань. Спеціально для вас у мене є ще окремий курс — "пожвавлення організму"! На цьому курсі Ви дізнаєтеся, як можна почати плавне очищення організму без навантажень і складних процедур і протягом місяця вже побачити результат!

При його створенні, я ставив перед собою 2 важливі завдання:
  1. курс повинен бути доступним. І він таким став: навчання на ньому буде коштувати всього 3 000 рублів!
  2. курс повинен бути простим, але максимально ефективним. Цей пункт теж реалізований: курс зможе пройти будь-яка людина! Причому він відразу ж почне формувати правильні здорові звички.
що буде?
Цілий місяць з учасниками курсу ми будемо:
  • робити легкі відновлювальні і зміцнюючі вправи;
  • формувати нові харчові звички;
  • підвищувати відновлення сил організму.
Все це дозволить сформувати правильний напрямок Оздоровлення на все життя. Ви зможете рухатися далі навіть по закінченню програми, що дуже важливо

План курсу такий:
1 тиждень. Ви дізнаєтеся:
  • як нормалізувати водний баланс і зробити самоочищення організму більш ефективним,
  • як зробити все рідини більш текучими і поліпшити обмінні процеси,
  • як запустити процес цілісного оздоровлення у всіх системах і органах,
  • як відновити всю гормональну систему.
2 тиждень. Розберемо:
  • як надати тонус судинах, щоб підтримувати їх еластичність і ефективність роботи,
  • як можна просто підвищити процес самоочищення кишечника і всього організму в цілому.
3 тиждень. Розповім:
  • як прискорити всі обмінні процеси і на порядок підвищити режим засвоєння поживних речовин,
  • як правильно запустити лімфатичну систему, яка виконує функцію "судинної каналізації", щоб почала виходити велика частина шлаків, отрут і токсинів,
  • як знизити компресію на хребці, поліпшити процес регенерації і відновлення під час сну.
4 тиждень. Розглянемо:
  • як зняти навантаження на весь організм і вивільнити енергію на його відновлення більш продуктивно,
  • як поліпшити роботу всіх судин (особливо дрібних),
  • як вивести велику кількість токсинів і отрут з потім через пори шкіри,
  • як поліпшити якість сну,
  • як наситити організм мінералами і вітамінами,
  • як поліпшити роботу печінки, жовчного міхура, підшлункової залози, серця, сечостатевої системи,
  • як підвищити загальний імунітет.
+ Я дам вам додаткові рекомендації:
  1. Як правильно налаштувати себе на будь-яку роботу.
  2. Як посилити власну впевненість.
  3. Як швидко налаштуватися на позитивний настрій і підняти загальний тонус всього тіла.
  4. Як можна відновлювати психічну рівновагу, збільшувати викид гормонів щастя і прискорювати процес одужання в кілька разів.
Все це буде відбуватися дуже плавно, по наростаючій. ми не будемо ламати ваші звички і підвалини, ми будемо формувати нові звички, які плавно увійдуть у Ваше життя і дозволять вам відчувати себе краще і здоровіше!

А найголовніше, що програма повністю підходить для самостійного виконання і не вимагає кураторів. Підходить навіть для людей з протипоказаннями, не можна тільки при вагітності і грудному вигодовуванні.

Продажник:
https://privatelink.de/?https://www.instagram.com/andreyuk_maxim/

Угорі