Не секрет, що твій успіх в побудові стрункого і здорового тіла на 80% залежить від харчування і тільки на 20% від спорту. Впевнена, Ти випробував величезну кількість дієт, але будь-яка дієта у якої є назва, не працює або приносить не довготривалий результат, минув час формувати правильні харчові звички на все життя.
#ПП по контейнерах - це не просто книга, а твій путівник у світ правильного харчування, більше не потрібно придумувати що з'їсти щоб схуднути, а головне що більше не потрібні складні розрахунки КБЖУ, все зроблено за вас.
Я зібрала для тебе найкрутіші рецепти в єдиний раціон на 1500-1600ккал який допоможе тобі тримати себе в кращій формі! Тридцять смачних сніданків будуть робити твій ранок найдобрішим, вибирай будь-який і додавай до основного раціону. Основне меню включає в себе 21 день найапетитніших раціонів, що вимагають зовсім небагато часу на їх приготування, готуй відразу на три дні і заощаджуй час або міняй пропорції і готуй кожен день щось новеньке.
Купуючи цю книгу ти отримуєш різноманітне меню на два місяці вперед-відмінний час щоб стати кращою версією себе і виробити правильні харчові звички! Я в тебе вірю, давай готувати разом?
Ця книга-твій путівник у світ правильного харчування. Більше не потрібно займатися складними розрахунками загадкових КБЖУ, все зроблено за тебе. Більше не прийдеться жувати суху грудку з гречкою-правильне харчування буває смачним і я тобі це покажу. Просто бери і готуй разом зі мною!
http://pp-yulia.ru/