Що нового?

Набір учасників [Ppiblog] Вина, образа ,сором (ігор Мочалов)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 1839 ГРН
Учасників: 0 з 10
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 191.3 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Не буває негативних почуттів. Є ті, які ми проживаємо несвідомо і з великими для себе втратами. Почуттями провини, образи і сорому ніколи не пізно навчитися користуватися ПРАВИЛЬНО.

Завдання цього семінару-зробити так, щоб ви зрозуміли логіку, алгоритм і порядок опрацювання образи (сорому і провини відповідно).

Ви отримаєте конкретний практичний навик, який зможете застосувати в будь-якій життєвій ситуації, пов'язаної з вищезгаданими почуттями.

що вас чекає на семінарі?
  • розберемо
Суть і пристрій трьох вершників Апокаліпсису, що заважають особистої і духовної еволюції кожного. Ви отримаєте чітке і просте розуміння, на яких механізмах будуються ці почуття і з якою метою замислювалися еволюцією.
  • зрозумієте
Як правильно намацувати кордон норми в проживанні образи, провини і сорому, як встояти на цій тонкій лінії.
  • розберемо
основні способи передачі цих почуттів: родові, виховні, травматичні. Дізнаємося, як не прищепити дитині непотрібних почуттів!
як залишити провину за минуле, провину перед дитиною, провину перед батьками, відчуття обов'язку перед усіма і інші шкідливі звички.
як залишити провину за минуле, провину перед дитиною, провину перед батьками, відчуття обов'язку перед усіма і інші шкідливі звички.
  • зрозумієте
як позбутися від думок" я недостойний"," я гірше за інших " та інших, що гальмують ваше життя.
  • розберемо
образу, як головну сімейну проблему подружжя. Зрозумієте, як вийти з такої привабливої для багатьох позиції жертви. Перестанете ображатися на батьків, родичів, в тому числі і пішли.
як тіло і здоров'я нам показує ці три почуття і які хвороби за ними стоять. Чому опрацювання образ відновлює жіноче здоров'я?

Одне з головних завдань семінару-підняти ваш рівень усвідомленості. Мало усвідомлювати проблему і знати, як вчинити правильно. Важливо почати робити!

Готові йти зі своєї точки а в точку Б? Стоп! Спочатку розберемося, чому ваша точка а саме така? І з цими знаннями і чітким розумінням, як працювати зі своїми почуттями (пам'ятаєте про алгоритм?) у точці Б ви опинитеся легко і скоро!

семінар для вас, якщо ви:
  1. відчуваєте перманентну провину перед собою, дітьми, батьками, померлими родичами або навіть сторонніми людьми.
  2. образа-ваш коник! Ображаєтеся на близьких часто і надовго, відчуваєте при цьому свою перевагу і правоту.
  3. соромитеся себе, своїх вчинків, родичів та ін.
https://privatelink.de/?https://ppiblog.ru/vina_obida_styd

Угорі