Що нового?

Набір учасників Працюємо з овалом обличчя і носогубками (Інна Сушкова)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 993 ГРН
Учасників: 0 з 23
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 44.9 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
  1. ви хочете, щоб Ваше обличчя було красивим, свіжим, моложавим?
  2. Ви користуєтеся хорошою косметикою, іноді буваєте у косметолога і навіть пробуєте гімнастику для обличчя, але результати вас не влаштовують?
  3. ви доглядаєте за собою, але у вас так багато питань про гімнастику для обличчя, про підбір правильної саме для вас косметики, про професійні процедури?
  4. вам часто не вистачає часу на себе і хочеться навчитися легко, із задоволенням, між справою за собою доглядати?
Чим ми будемо займатися?
  • вивчати систему
на практикумі я познайомлю вас зі своєю системою домашнього догляду та відновлення обличчя, якою я і вже тисячі моїх клієнтів користуємося багато років і отримуємо виражені результати. Ви дізнаєтеся про те, які результати можна отримати, доглядаючи за обличчям самостійно за допомогою правильного підбору косметичного догляду, гімнастики для обличчя, самомасажів, косметичного харчування.
  • дізнаватися своє обличчя
всі ми дуже різні і змінюємося ми по-різному. На наших обличчях відображаються прожиті нами історії, емоції, почуття.
І, навчившись читати своє обличчя, можна дізнатися про себе дуже багато!
На практикумі я розповім про свою систему читання по обличчю, про діагностики, які ми робимо перед тим, як складати програму догляду та відновлення обличчя.
  • робити практики
ми візьмемо дві проблемні зони - носогубні складки і нечіткий овал обличчя (брилі, друге підборіддя) - і на практиці з ними попрацюємо. Я розповім про те, чому з'являються ці проблеми, покажу спеціальні вправи для цих зон особи, які ми разом з вами будемо робити прямо на практикумі.
Звичайно, всього за 1,5 - 2 години практики неможливо повністю прибрати носогубки і позбутися від другого підборіддя, але вже під час заняття ви відчуєте, як працюють м'язи і побачите перші результати!
  • освоювати звички краси
під час практикуму ви, спробувавши мої техніки, побачите, як можна доглядати за собою - легко, між справою, своїми руками.
У вас з'явиться мотивація, бажання бути красивою-не забувати знаходити для себе час, любити і доглядати за своїм обличчям!
Адже крім нас самих ніхто не зробить нас красивими, ресурсними, щасливими!
Які результати ви отримаєте?
  1. що можна отримати за 1,5-2 години практикуму?
  2. ви познайомитеся з дуже простою, але ефективною системою домашнього догляду та відновлення обличчя, яку Ви зможете використовувати кожен день!
  3. вам захочеться частіше за собою доглядати, пробувати техніки, які ми вивчили на практикумі і бачити, як ваше обличчя з вдячністю відгукується на турботу.
  4. ви буквально відчуєте м'язи обличчя після вправ, які ми будемо робити і тілом "зрозумієте", як це працює. І Вам обов'язково захочеться це повторити!))
  5. багато дівчаток вже після одного заняття помічають, що обличчя стало більш свіжим, підтягнутим! І ви теж зможете побачити, як ваше обличчя перетворюється!
  6. зникнуть багато страхи і побоювання - ви зробите перший найважливіший крок, зрозумієте як працює система домашнього догляду за обличчям і спробуєте її на практиці
  7. у вас з'явиться впевненість в тому, що ви завжди, в будь - якій ситуації зможете самі, своїми руками відновити своє обличчя-прибрати набряки, носогубні складки, зморшки, брилі або міжбровний залом
https://privatelink.de/?https://praktikum.innasushkova.ru/?utm_partner=1&utm_content=goodsId.14&utm_source=ih&utm_medium=98026&utm_campaign=ih&utm_term=ihcl11650359

Угорі