Що нового?

Придбаний Практична магія. Робота з ситуаціями. Модуль 2 (Олена Самошина)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 2390 ГРН
Учасників: 0 з 46
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 54 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
"матеріал у форматі аудіо"
Кому потрібен тренінг-початківцям магам, вже практикуючим магам або людям готовим відкрити свою магічну практику. Тарологам, рунологам і езотерикам, які хочуть розширити спектр наданої клієнтської допомоги.
Необхідна умова участі в тренінгу — ви володієте будь мантической (предсказательной) системою — Таро, руни, оракули, циганські карти, Маятник і т.д. або маєте добре розвинені і перевірені навички ясновидіння або пройшли курс "Практична магія. Робота з енергіями".
Мета курсу-дати методики, техніки і практики для роботи з собою і клієнтами в різних клієнтських запитах і життєвих ситуаціях.
Що використовуємо в тренінгу-магію стихій, природну магію, християнське знахарство, замовну магію, міський шаманізм, цілительські практики, східні техніки, знахарські практики, конструктивна народна магія.
Чого в тренінгу не буде-чорної церемоніальної магії, закликів до духів і демонів, цвинтарної магії, деструктивної магії, некромантії, деструктивної народної магії.
Що буде-зовсім небагато Віккі і магії вуду.
Що після тренінгу — вміння впорається з негативними магічно-енергетичними ситуаціями у Вашому житті і ваша успішна робота з самими різними запитами клієнтів-гроші, любов, негативні впливи, удача, здоров'я і т. д.
Додаткові матеріали до вивчення по ходу тренінгу.
Всі заняття повністю зроблені для практичної роботи з іншими людьми. Я займаюся прикладної магією, тобто практичної магією спрямованої на отримання результату. Релігія-християнство, без фанатизму, але в церкві буваю регулярно і молитви в практиці використовую. Магією займаюся більше 20 років (якщо зовсім точно, то в цьому році 27 років як).
За цей час, зрозуміло, напрацювалися свої методи і підходи.
Попереджаю відразу-я не Гуру, я майстер-практик. Я не вимагаю підпорядкування і не підключаю вас ні до яких незрозумілих енергій, богам, силам і демонам. Я знаю зі свого досвіду і досвіду моїх учнів (яких успішно вчу останні років 7), що якщо людина знає як — він зможе зробити. Якщо йому цього буде мало — він буде вчитися далі. І диктат тут не доречний і підключення до незрозумілих сутностей-тим більше.
А тому вчитися ми з вами весь тренінг будемо на собі, ну і на тих людях, з якими ви захочете для практики попрацювати (максимум 2 людини) і весь тренінг я буду відповідати на ваші запитання по техніках, і буду показувати, розповідати і пояснювати як.
Тому моє особисте і велике прохання - не готові відразу практикувати, не будете використовувати — не йдіть на цей тренінг. Мені не потрібно прочитати курс і віддати напрацювання людям, які не принесуть ніякої користі ні собі, ні оточуючим, ні Всесвіту. Не для того я робила його і не для того я цей тренінг запускаю.
https://privatelink.de/?http://www.alenasamoshina.ru/uslugi/treningi/prakticheskaya-magiya-2-stupen/

Угорі