Що нового?

Придбаний Практична Нумерологія. Частина 2 (Олександр Колесніков)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 5405 ГРН
Учасників: 0 з 1
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 5621.2 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
у другій частині курсу Я планую представити якомога більш повну картину підходів і методів, наявних в нумерології. Хоча в основу покладена Піфагорійська Нумерологія, як і в першій частині, я планую залучати й інші нумерологічні школи, коли це буде корисно і обґрунтовано.
Я дуже рекомендую пройти зі мною першу частину курсу, не сподіватися на те, що ви вже знайомі з основами нумерології. У першій частині, я підніс ці основи поглиблено і грунтовно, щоб створити дійсно міцний фундамент для подальшого вивчення. А виконавши підсумкове заняття першої частини, ви отримаєте дуже значну знижку на другу частину.
Що стосується змісту курсу, на самому початку ви будете бачити лише заголовки лекцій, та й вони є, фактично, стислим або коротким планом другої частини. Коли я працюю над курсом, багато заголовків будуть розгорнуті на кілька лекцій, і можуть з'явитися додаткові розділи.

Про автора:
Олександр почав вивчати астрологію в 1980 — і роки, а викладати-в 1992 році, в школі Вронського під керівництвом Августини Пилипівни Семенко. Він автор кількох книг про астрологію і нумерології, численних статей і декількох програм для смартфонів (найбільш відома з них — iLuna). Він також творець вебсайтів Galactica.ru і Lunarium.co.uk, що пропонують інтерактивні програми, уроки та статті, що демонструють різні аспекти астрології.
Олександр є MSc in Enterprise Systems Development, PhD in Metaphysics і держателем диплома Advanced Studies in Vedic Astrology.

зміст уроків:
Введення
  • 1. Про особливості другої частини курсу (5:28)
Нумерологія імені
  • 2. Про множинність імен (8:05)
  • 3. Нумерологічний спектр імені (12: 13)
  • 4. Кармічні уроки (18: 29)
  • 5. Про частоту букв в різних алфавітах (6:32)
  • 6. Числа прихованої пристрасті (10: 15)
  • 7. Число підсвідомості (10: 26)
  • 8. Число рівноваги (9:32)
  • 9. Число звичної реакції (12: 48)
  • 10. Число зростання (19:38)
  • 11. Особливі літери імені (23:16)
  • 12. Плани вираження (37: 35)
  • 13. Про надлишкові та недостатні прояви чисел (11: 17)
  • 14. Гармонізація імені та дати народження (23:55)
  • 15. Майстерня: зміна імені (12:05)
  • 16. Зміна імені, приклад (8:48)
поглиблена інтерпретація
  • 17. Співвідношення елементів нумерологічного ядра за вагомістю (3:31)
  • 18. Число реалізації (23: 13)
  • 19. Число ближнього шляху
  • 20. Числа-Мости
  • 21. Число розуму
https://privatelink.de/?https://shkola.galactica.ru/p/numero2

Угорі