Що нового?

Набір учасників Практична нутриціологія для професіоналів. Частина 1 (Марина Мальцева)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 8273 ГРН
Учасників: 2 з 115
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 74.8 ГРН
2%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
для кого і для чого я створила курс
"Практична нутриціологія для професіоналів"?

Спілкуючись з колегами – нутриціологами, я часто чую наступне: "Марина, ми вже добре розуміємо, які нутрієнти і в якій кількості повинні бути в раціоні дорослих і дітей, як грамотно провести детокс-програму, протипаразитарні програми і т. д.

але ось у мами моєї-виразка шлунка і рефлюкс....
У тата ... був інфаркт 4 місяці тому і жировий гепатоз....
А у сестри ... немає циклу після прийому контрацептивів ....
Як допомогти?"

Прикладів таких питань безліч!
Інше питання, чи реально в компетенції нутриціолога може бути можливість вирішити перераховані вище проблеми і навіть більш серйозні?
Я з упевненістю можу сказати-так!
Знаючи механізми і причини формування хронічних недуг, причинно-наслідкові зв'язки, особливості дії синергетично підібраних трав'яних формул (акцент саме на них в даному курсі), ви зможете ефективно допомагати всім, хто готовий довірить своє здоров'я матінці-природі.

програма курсу

Відхилення у функціях травної системи та їх корекція
  • гастрити (підвищеною і зниженою кислотністю), рефлюкси, ерозії і виразки, панкреатит, жовчно-кам'яна хвороба, жировий гепатоз, гепатити, синдром перфорованого кишечника, геморой, коліт, дисбіоз).
у кожному випадку ми розберемо основи цілісного, холістичного підходу.

Відхилення в роботі жіночої статевої системи
  • кісти, поліпи, ектопія (ерозії) шийки матки, аденоміоз, ендометріоз, кісти яєчників (ендометріодидні і функціональні), відновлення гормонального фону після прийому оральних контрацептивів, безпліддя, патологічний клімакс).
відхилення в роботі серцево-судинної системи
  • гіпотонія, гіпертонія, міокардіодистрофія, порушення ритму, інфаркт міокарда, інсульт, варикозне розширення вен, тромбофлебіти)
відхилення в роботі щитовидної залози
  • гіпотиреоз, вузли та кісти, тиреотоксикоз, АІТ (аутоімунний тиреоїдит).
  • порушення гормонального фону чоловіки
  • а також особливості збереження здоров'я хлопчиків, чоловіків молодого і зрілого віку (чоловіче есплодіе, еректильні дисфункції, хронічний простатит, гіперплазія передміхурової залози)
Онко-профілактика будь-яких онко-діагнозів
  • первинна і вторинна профілактика.
  • поєднана корекція.
чому саме цей курс?
  • ефективно
Курс містить лише практичні обґрунтовані результати та логічні ланцюжки. Ми економимо Ваш дорогоцінний час у навчанні. Ми вчимо тільки тому, що дає результат.
  • зручно
зручний сервіс для вашого навчання, в будь-який час у будь-якій точці світу. Відео, слайди, тести.
  • повноцінно
знання з курсу маштабні і систематизовані. Це не уривки з різних систем, а повноцінний фундамент для вашого здоров'я.
https://pronutritiology.com/profpart1

Угорі