Що нового?

Набір учасників Практика з розвитку енергії сили і сексуальної привабливості (Дмитро Трофімов)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 1839 ГРН
Учасників: 0 з 1
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 1912.6 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Переглянути вкладення 62806

вартість необхідно уточнити!

я остаточно переконався, що сексуальна привабливість безпосередньо залежить від того, наскільки розвинений нижній енергетичний центр – Нижній дантянь, як його називають в східних навчаннях. Виходячи зі свого досвіду енергетичних практик і розуміння цієї теми, я зробив практику, що включає найефективніші практики для розвитку нижнього енергетичного центру і помітного підвищення сексуальної привабливості і впевненості в собі.

Я вам дам інструмент/техніки, які збільшать ваш енергетичний потенціал (енергія сили). Ця енергія сили, енергія сексуальної привабливості, енергія впевненості в собі.
у практиці ви дізнаєтеся:
  • Як розвинути нижній енергетичний центр і стати сексуально привабливим
  • Ви отримаєте методологію покрокового розвитку енергетичного тяжіння
  • я поділюся з вами перевіреними прийомами, які додатково посилять твою харизму
  • ми розберемо всі нюанси практики і можливі труднощі
  • ви заберете собі готову програму практик на кожен день
завдяки цій практиці ви отримаєте результат:
  1. внутрішній стан сили (впевненість). Будете почувати себе сильніше внутрішньо
  2. на вас будуть звертати увагу в соціумі
  3. у вас підвищиться лібідо
  4. потяг від протилежної статі може бути більше і багато
  5. Секс у вас буде більш яскравий
  6. відчуття чутливості до протилежної статі. Це означає, що ви будете відчувати протилежну стать більш яскраво
  7. будете відстоювати свою позицію більш впевнено
  8. вас провокуватимуть на знайомства
що буде в практиці:
  • я надам вам дихальну техніку, яку ви будете робити кожен день і завдяки цій техніці ви почнете підвищувати енергію сили
  • я надам техніку по роботі з концентрацією уваги, завдяки цій техніці ви ще краще зможете відчути свою енергію сили/сексуальну енергію
  • я надам покроковий план, завдяки цьому плану ви будете відстежувати свій прогрес і все це буде під моїм наглядом
  • Я дам вам чекліст, щоб ви могли перевірити себе і зрозуміти, а чи правильно ви все робите
  • ви будете скидати мені щотижневі звіти і завдяки цим звітам я зможу правильно направити вас, щоб ви отримали результат
важливо! результати вище у вас будуть проявлятися індивідуально. Найголовніше, що Ви отримаєте від практики це впевненість в собі підвищиться і увагу від протилежної статі збільшиться.

Важливо! Якщо у вас є страхи, побоювання, тривога по темі протилежної статі, то практика у вас не спрацює або спрацює на 20%. Практика може спрацювати і на 100% (навіть з психологічними тарганами), але ви самі будете саботувати результат. До вас можуть тягнутися, але ви будете уникати людей.

Важливо! Якщо у вас є фобії в житті, в певних ситуаціях, то ваша впевненість через фобії не буде включатися. Вам потрібно опрацювати фобію.

Сайт продажу:
https://privatelink.de/?https://vk.com/@practice_dmitrytrofimov_miked-praktika-po-razvitiu-energii-sily-i-seksualnoi-privlekatelno

Угорі