я остаточно переконався, що сексуальна привабливість безпосередньо залежить від того, наскільки розвинений нижній енергетичний центр – Нижній дантянь, як його називають в східних навчаннях. Виходячи зі свого досвіду енергетичних практик і розуміння цієї теми, я зробив практику, що включає найефективніші практики для розвитку нижнього енергетичного центру і помітного підвищення сексуальної привабливості і впевненості в собі.
Я вам дам інструмент/техніки, які збільшать ваш енергетичний потенціал (енергія сили). Ця енергія сили, енергія сексуальної привабливості, енергія впевненості в собі.
Я вам дам інструмент/техніки, які збільшать ваш енергетичний потенціал (енергія сили). Ця енергія сили, енергія сексуальної привабливості, енергія впевненості в собі.
- Як розвинути нижній енергетичний центр і стати сексуально привабливим
- Ви отримаєте методологію покрокового розвитку енергетичного тяжіння
- я поділюся з вами перевіреними прийомами, які додатково посилять твою харизму
- ми розберемо всі нюанси практики і можливі труднощі
- ви заберете собі готову програму практик на кожен день
- внутрішній стан сили (впевненість). Будете почувати себе сильніше внутрішньо
- на вас будуть звертати увагу в соціумі
- у вас підвищиться лібідо
- потяг від протилежної статі може бути більше і багато
- Секс у вас буде більш яскравий
- відчуття чутливості до протилежної статі. Це означає, що ви будете відчувати протилежну стать більш яскраво
- будете відстоювати свою позицію більш впевнено
- вас провокуватимуть на знайомства
- я надам вам дихальну техніку, яку ви будете робити кожен день і завдяки цій техніці ви почнете підвищувати енергію сили
- я надам техніку по роботі з концентрацією уваги, завдяки цій техніці ви ще краще зможете відчути свою енергію сили/сексуальну енергію
- я надам покроковий план, завдяки цьому плану ви будете відстежувати свій прогрес і все це буде під моїм наглядом
- Я дам вам чекліст, щоб ви могли перевірити себе і зрозуміти, а чи правильно ви все робите
- ви будете скидати мені щотижневі звіти і завдяки цим звітам я зможу правильно направити вас, щоб ви отримали результат
Важливо! Якщо у вас є страхи, побоювання, тривога по темі протилежної статі, то практика у вас не спрацює або спрацює на 20%. Практика може спрацювати і на 100% (навіть з психологічними тарганами), але ви самі будете саботувати результат. До вас можуть тягнутися, але ви будете уникати людей.
Важливо! Якщо у вас є фобії в житті, в певних ситуаціях, то ваша впевненість через фобії не буде включатися. Вам потрібно опрацювати фобію.
Сайт продажу:
https://privatelink.de/?https://vk.com/@practice_dmitrytrofimov_miked-praktika-po-razvitiu-energii-sily-i-seksualnoi-privlekatelno