Практикум підійде для тих, хто...
- Володіє знаннями астрології, але не знає з чого почати і як заявити про себе
- не знає, як почати консультацію і закінчити так, щоб клієнт залишив відгук
- проходив навчання, але завис у кущах страхів "я мало знаю, мені треба ще повчитися"
- не знає з якого боку підступитися до карти на консультації, щоб не наговорити нісенітниці
- боїться проводити онлайн консультації, не знає, як підготуватися заздалегідь
- хоче зрозумілий алгоритм ведення консультації так, щоб і вам і клієнту було комфортно
- бореться з синдромом самозванця і не знає, що з ним робити
- хоче навчитися формувати особисті межі на консультуванні
- хоче знайти підхід до будь-якого клієнта і розташувати його до себе з перших хвилин консультацій
- хоче попрацювати над зміцненням впевненості в собі
- хоче проаналізувати свою карту з точки зору особистого бренду і використовувати ці знання в роботі
- просив у мене менторство з розбором нюансів, які не засвоїли в інших школах
- хоче зрозуміти своє позиціонування і визначити сильні сторони і реальну користь, щоб презентувати себе в маси
Тривалість 3 дні
програма практикуму
1 день. Ціна і цінність. Як перемогти в сутичці з самокритикою і набути впевненості в собі і своїх знаннях
2 день. Позиціонування. Розкриємо секрети ваших карт. Куди дивитися і що враховувати для особистого бренду
3 день. Секрети консультування. З чого почати і як закінчити консультацію, щоб до вас хотілося повернутися і порекомендувати іншим
РЕЗУЛЬТАТ після практикуму:
Відокремимо міфи від реальності в роботі астролога і позбудемося магічного мислення
Зрозуміємо свої сильні сторони і те, з чим конкретно вам комфортно працювати
Знайдемо цінність своєї праці, позбудемося синдрому самозванця і йому подібних
Навчимося" вести " клієнта на консультації, щоб він йшов з відповідями на питання і був вдячний за вашу роботу
Дізнаємося, як працювати з різними клієнтами і знаходити підхід до кожного
Отримаємо конкретний алгоритм ведення клієнта від заявки до консультації
Дізнаємося, як орієнтуватися в карті, щоб не тонути в обсязі інформації і діставати з карти потрібну інформацію
Перестанемо гойдатися на емоційних гойдалках "я крута\я відстій" і впевнено заявимо про себе
Почнемо цінувати себе як фахівця і підвищимо вартість консультацій
Визначимо власну унікальність, щоб виділятися з натовпу конкурентів
За кілька років з боргів в 2 млн, я виросла до 300 тис.на місяць. З 28 кв. метрів в 100 кВ. з хрущовки в елітний район
Провела понад 400 консультацій з астрології
Запускала десятки марафонів з астрології і заробила мільйони
Інвестувала в своє навчання більше мільйона рублів
https://privatelink.de/?https://uranclub.ru/