Ви отримаєте: практикум + 3 авторські медитації в подарунок
- 2 живих вебінару від мене (запис)
- 3 вправи для позбавлення від стресу і повернення в енергійний стан
- 3 практики, які ти зможеш виконувати хоч кожен день для підтримки свого стану
- 3 авторські медитації
- 5-денний марафон медитацій і наповнюючих практик
Багато хто відчуває одне і те ж: готовність опустити руки, застигнути на місці і сховатися від зовнішнього світу, постійне відчуття тривоги і незахищеності, злість і смуток, які позбавляють натхнення. Страх чергових змін, відчуття безглуздості будь-яких дій.
Я сама переживала якісь із подібних станів. Це нормально-ми живі люди і не можемо ізолюватися від того, що відбувається. Але в якийсь момент я зрозуміла, що це нічим не допомагає ні мені, ні оточуючим мене людям.
Якщо я хочу допомагати іншим, потрібно спочатку допомогти собі самій і привести себе в рівновагу і гармонію, через які я зможу діяти і робити цей світ кращим кожен день.
Я налаштувала себе на цей стан, і зараз, коли я можу мислити і діяти спокійно, я хочу допомогти тобі теж прийти до цього за допомогою онлайн-практикуму і медитацій, які зможуть підтримувати тебе в скрутну хвилину.
у опрацювання нашого щоденного стану є 3 складових:
- позбутися від занепокоєння і тривоги, вивести себе з "мінуса" в "нуль". У" мінусі " неможливо думати про радість життя і досягнення цілей.
- з нейтрального стану вийти в "плюс": адаптуватися до Нового світу, поставити цілі, скласти новий розпорядок, наповнитися енергією і натхненням.
- навчитися підтримувати стан "хочу жити і йти до своїх цілей", щоб кожен день відчувати себе добре і не переставати радіти життю навіть тоді, коли це стає найважче.
- ти дізнаєшся інструменти, які допомагають підтримувати себе в стресові періоди, і зможеш адаптувати їх під себе, щоб вони працювали саме з твоїми проблемами.
- ти дізнаєшся, як легко справлятися з неспокійними станами.
- відчуєш стан натхнення, любові та інтересу до життя.
- поставиш цілі і складеш план дій для їх досягнення на найближчий час, щоб "повернутися в своє життя".
- знайдеш нових друзів, які поділяють твої цінності і будуть підтримувати тебе.
https://privatelink.de/?https://solopovasworld.com/