що буде:
Ви прокачаєте якості своєї системи мислення-стан захищеності, безпеки і впевненості
Ви отримаєте інструменти, які дозволять вам посилити ці якості найближчим часом
Ви будете готові скористатися флаттером, щоб зробити реальний прорив у своєму житті
з Телеграм-каналу автора:
Хто вже знайомий з моєю програмою-добре знає, що таке флаттер
⠀
Цей термін я взяла для роботи з авіації. Коли літаки стали виходити на новий рівень висоти — їх в певний момент починало трясти. І всі пілоти в цей момент били по гальмах і поверталися на землю
⠀
Але один пілот не став у момент флаттера гальмувати і продовжив набирати висоту далі. Літак набрав потрібну висоту, вирівнявся — і спокійно полетів далі, вже на новому рівні
⠀
Так ось і в житті кожної людини періодично трапляються флаттери, трясе і найголовніше в цей момент — продовжити набирати висоту, інакше ніяких змін не трапиться
⠀
Зараз-період такого загального флаттера, трясе всіх і сильно. І тільки від вас залежить, чи зможете ви пройти цей період благополучно і зробити прорив або все залишиться як було, якщо не гірше
⠀
Так, зараз абсолютно неясно поки куди вкладати гроші, за які можливості братися, але точно ясно одне — треба прокачувати себе:
Свої внутрішні ресурси-якості, навички, властивості особистості, стану
Свій розум-здатності аналізувати, структурувати, робити висновки і застосовувати для своєї користі
Своє тіло-здоров'я, корисні звички
⠀
І я вам пропоную почати це робити вже в ці вихідні, на моєму новому практикумі розвитку особистості — Система життя на всі часи
⠀
Ми прокачаємо якості вашої системи мислення, стану захищеності та безпеки. Тобто, фіолетовий і червоний сектора спіральної динаміки
⠀
Якщо вони не прокачані, то вся ваша діяльність спрямована на на те, щоб отримати стан безпеки і захищеності. А його не треба отримувати, коли воно просто є завжди-і в такому випадку ви без проблем проходите флаттер і виходите на якісно новий життя!
⠀
Також, на практикумі Ви отримаєте інструменти, які дозволять вам посилити свої якості в майбутньому самостійно
⠀
Ви будете готові скористатися флаттером, щоб вже зараз зробити реальний прорив у своєму житті!
продаючий сайт:
https://privatelink.de/?https://materova.ru/make