Що нового?

Придбаний Право на трон (Ірина Лапік)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 4412 ГРН
Учасників: 0 з 42
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 109.3 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Відео створює ефект живої присутності на заході.
Формат проведення - Не теорія, а практика щодо зміни свідомості. Відео не запрошує послухати лекційний матеріал. Воно включає в роботу.

Чим відрізняється "Право на трон" від інших заходів по виконання бажань? Є два способи здійснення бажань: на намір, цей спосіб дають багато, і потоковий, більш екологічний і досконалий, його я вам і дам.

Не працюю з темою наміри і цілепокладання, як заповідав Кастанеда або Зеланд. Так-сяк сформувати намір можете і самі. Якби все було так просто, то всі наміри б працювали і приносили радісний результат. Тільки чомусь вже котрий рік збуваються дрібниці, не виходить велике. Так? Або ж, загадані від его бажання криво-косо виконуються, завдаючи лише розчарування і біль. Простір, виламане, поранене спрагою людського "дай", повертається потім не найприємнішим боком. Повага і розуміння законів простору дає більш ефективний результат.

Я дуже глибоко вивчала механізм матеріалізації подій, управління простором - моя дипломна робота в школі магії життя. Без глибокого розуміння, що таке події, бажання, матеріалізація - немає і не буде результату. Буде примхливе тупання ніжками: Бог, Я ж була хорошою дівчинкою (хлопчиком), чому ти мені не даєш, то що я хочу.

Ще важливий момент, виконання бажань і реалізація намірів в 90 відсотків випадків блокуються самою людиною. Дуже глибоко даю тему контакту з несвідомим, роботу з опором, недовірою простору. А також відключення від залежності, що заважає бажанням здійснитися.

І ось ще що. Для того, щоб заходи по виконанню бажань були продуктивні, у майстра повинен бути фонтан енергії. Питань до мого енергетичного ресурсу, сподіваюся, ні в кого немає. Якщо ви читаєте мої тексти, і у вас є хоча б мінімальна інтуїція, ви бачите, хто я і що я можу.

Після моїх заходів часто трапляються чудеса. Зустрічі з коханими, поліпшення фінансового стану та ін. Але краще б їх не траплялося, тому що люди звикають до чарівної халяви і відмовляються потім змінюватися і розвиватися. А я за те, щоб кожне бажання було частиною шляху душі, а не просто миттєвим капризом.

що в програмі заходу:
  1. новий підхід до цілепокладання. Замість звичних списків, планів і цілей навчу, як "збувати" бажання більш досконалими способами.
  2. закони Всесвіту. Чому бажання не виконуються? Екологія грамотної роботи техніка: як відрізняти примхливі бажання его, а бажань душ.
  3. розглянемо способи відключення залежності від бажань. Залежності вичавлюють енергію і блокують матеріалізацію.
  4. будуть роботи на довіру простору і потокове стан свідомості. Без довіри простору не буде результату. Особливо актуально буде тим, хто в цьому році планує зустріти свою половину.
  5. буде робота на базову довіру до миру і безпеку. Саме відсутність безпеки блокує матеріалізацію бажань. Розберемо страхи, покажу, як вони замикають простір і спотворюють подієвий ряд. Пограємо з перекодуванням частот страху.
  6. детально розберемо механізм самосаботажа і опору. У чому вищий сенс прокрастинації? Дам працюючі техніки, як самостійно працювати з опором.
  7. розберемо основні помилки, що блокують механізм матеріалізації подій.
  8. сядемо на свій "трон". Запустимо програму щастя в майбутнє.
Сайт:
https://privatelink.de/?http://edu.irinalapik.ru/pravo-na-tron

Угорі