Що нового?

Придбаний Преміум-курс. CPA-маркетинг + Adult CPA-маркетинг + Партнерський маркетинг 2024 українською

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 10500 ГРН
Учасників: 1 з 25
Організатор: Квітка Квітка
Статус: Набір учасників
Внесок: 436.8 ГРН
4%
Основний список
Резервний список

Квітка

Модератор
Команда форуму
Premium course (CPA Marketing + Adult CPA Marketing+ Affiliate Marketing)
Автор: Make Money Not Excuses
Перекладач: Квiтка
Обсяг матеріалу: 2 GB
Мова: Переклад з англійської на українську
Рік випуску: 2024

Приклад перекладу

Дата готовності - 30.05.2025

[Make Money Not Excuses] Premium course (CPA Marketing + Adult CPA Marketing+ Affiliate Marketing)

100% ГАРАНТОВАНИЙ заробіток з повною довічною підтримкою. Включені всі кампанії "зроблено для вас".

Я показав практично:

Які будуть просувати всі пропозиції з високою конверсією,

Де просувати,

Як просувати,

Про те, які секретні сайти просувати покроково практично в відеоформаті, щоб ви гарантовано отримували заробіток протягом тижня.

Я можу гарантувати вам, що цей преміум-курс може змінити ваше життя, і після цього вам не знадобиться інший курс.

Це повністю практичний покроковий курс преміум - класу у відеоформаті, який показує вам все практично так, ніби ви тримаєте його за руку,

Ніякої теорії,

Не витрачайте час,

Немає pdf.

Я показав практично всі безкоштовні методи, платні методи та методи Blackhat крок за кроком у відеоформаті, щоб ви отримали гарантований результат.

Моя стратегія буде працювати на 1000% для будь-якої партнерської мережі, я надаю повну підтримку в прямому ефірі в Instagram.

У цьому немає нічого складного, якщо інші можуть це зробити, то і ви теж зможете, вам просто потрібні правильні секретні стратегії, про які я розповім вам практично тут, в моєму преміум-курсі.

Вам просто потрібно скопіювати стратегію моєї кампанії, і я можу гарантувати, що протягом 24-48 годин після запуску кампанії ви почнете заробляти.

Усі мої преміальні стратегії-найкращі у світі. Я дуже досвідчений фахівець з партнерського маркетингу.Я займаюся партнерським маркетингом з 2012 року.

Я працював з Crakrevenue, Maxbounty, Cpagrip, Clickbank, Digistore24, Cpalead, Adworkmedia, Clickbank та багатьма іншими

для початку вам не потрібні ніякі технічні знання

Вам не потрібен жоден список розсилки, щоб розпочати роботу

Вам не потрібна воронка продажів, щоб розпочати роботу

Вам не потрібна Цільова Сторінка, щоб розпочати роботу

Вам просто потрібні правильні рекомендації, правильні стратегії від правильного наставника, який знає, що робить.

(Все це включено в цей преміум-курс)

ПРЕМІАЛЬНИЙ CPA-МАРКЕТИНГ

Преміальний CPA-маркетинг для дорослих

ПРЕМІАЛЬНИЙ ПАРТНЕРСЬКИЙ МАРКЕТИНГ

Я маю величезні знання з партнерського маркетингу, маркетингу CPA та маркетингу CPA для дорослих. Ви отримаєте гарантований заробіток, якщо будете слідувати моїй стратегії.

Я показав практично крок за кроком, як отримати схвалення в провідних CPA-партнерських мережах, таких як Maxbounty, Crakrevenue.

У мене є канал Youtube із понад 11 500 підписниками, і він продовжує зростати,,

(Назва каналу "заробляй гроші, а не виправдання"). https://www.youtube.com/@MAKEMONEYNOTEXCUSES/videos

У мене понад 25 400 підписників в Instagram

(Instagram id : makmoneynotexcuses https://www.instagram.com/makmoneynotexcuses

Тут, в Instagram, ви отримаєте повну підтримку протягом усього життя

(Щоб отримати те, чого у вас ніколи не було, вам потрібно зробити те, чого ви ніколи не робили ) я гарантую вам, що ви не пошкодуєте, пройшовши цей Преміум-курс

Кращий практичний курс на Землі.

Тож дійте з повною впевненістю. Натисніть на кнопку" я хочу це " і почніть заробляти прямо з сьогоднішнього дня.

https://premiumcoursess.gumroad.com/l/lawih

Угорі