Що нового?

Набір учасників Пресети (Дар'я Постникова)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 368 ГРН
Учасників: 0 з 21
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 18.2 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
вартість набору з трьох пресетів 1000 рублів (мобільна+КОМП'ЮТЕРНА версія)

Як користуватися пресетами?

Комп'ютерна версія пресетів працює в програмі Adobe Lightroom на комп'ютері або ноутбуці.

Мобільна версія пресетів працює в додатку Lightroom CC.

як я отримаю свій пресет?

Після оплати Я надішлю вам посилання на скачування пресетів, в папці будуть дві версії: мобільна (формат DNG) і комп'ютерна (формат XMP)

як встановити пресет?

Для того щоб встановити пресет на комп'ютер, можна скористатися двома способами:

1. Перетягнути файл пресету в програму.

Найпростіший спосіб-перетягнути один або кілька файлів

з пресетами прямо на робоче вікно лайтрума.

Після цього їх відразу можна використовувати.

2. Клікнути правою кнопкою миші у вікні Presets модуля Develop

і вибрати Import.

Виберіть файл пресета, і він додасться.

для того щоб встановити пресет на телефон, необхідно:
1. Встановіть на своєму телефоні безкоштовний додаток LIGHTROOM CC

2. Відкриваємо файл пресету в форматі DNG в браузері, викачуємо його і відкриваємо за допомогою програми Lightroom

3. Файл пресету відкриється в програмі і буде виглядати як оброблена фотографія. Наступний крок-натиснути на "три крапки"у верхньому правому куті"

4. Тепер вам відкрилося меню, в якому необхідно натиснути "копіювати налаштування" і потім "ОК"

5. Натисніть на стрілочку в верхньому лівому кутку і ви опинитеся в "галереї". Імпортуйте в неї будь-яке своє фото, яке ви хочете обробити.

6. Коли ваше фото буде завантажено в Лайтрум, вам залишиться тільки клікнути на нього, щоб воно відкрилося. Повторюємо попередню дію: натискаємо на "три крапки" в правому верхньому куті і потім "вставити Налаштування"

7. Також всередині програми ви можете внести в обробку свої зміни і "підкрутити" пресет під себе за допомогою налаштувань на нижній панелі.

Продажник:
https://privatelink.de/?http://postnikovaph.ru/presety

Угорі