Що нового?

Набір учасників Prevent 3.0. Пакет З Конспектом (Ірина Сит)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 2023 ГРН
Учасників: 0 з 58
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 36.3 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Чому PREVENT?
Превентивний підхід-це ідеї про те, що справжнє зцілення вимагає індивідуальних рішень, спрямованих на усунення і профілактику основної причини дисбалансу і хвороб.
Превентивна медицина - це про профілактику, про допомогу досягти міцного здоров'я і довголіття, яких ми заслуговуємо.
Тому, якщо ви і ваші діти боретеся з хронічним захворюванням, страждаєте від незрозумілих симптомів або просто хочете зрозуміти сигнали свого організму — я настійно рекомендую вам заглибитися в модель Preventive Medicine.
Я покажу вам, як знайти першопричину ваших проблем і вирішити проблему вашого здоров'я з цілісної точки зору.
Коли справа доходить до вашого власного здоров'я, ви дійсно є своїм найкращим захисником, а так само захисником своєї сім'ї.Якщо вам цікаво дізнатися більше про Preventивному (тобто профілактичному) підході і взяти на себе відповідальність за своє здоров'я — буду рада бачити вас на своєму курсі, який на даний момент пройшло вже більше 1000 чоловік і залишилися в повному захваті.
Як превентивний і інтегративний практикуючий лікар, моя місія полягає в тому, щоб надати вам знання та інструменти для захисту вашого власного благополуччя.
Мій проект розрахований на цілу сім'ю від 0+, якому аналогів на ринку немає. Його вже розцінюють, як базовий посібник для нутриціологів, а методичні посібники успішно використовуються лікарями, які вважають за краще бачити більше, ніж запропоновано стандартними протоколами.
Я пропоную детально вивчити, що таке Preventure Medicine і отримати якісні інструменти профілактики.Чому PREVENT?

Якщо вам цікаво дізнатися більше про Preventивному (тобто профілактичному) підході і взяти на себе відповідальність за своє здоров'я — буду рада бачити вас на своєму курсі, який на даний момент пройшло вже більше 1000 чоловік і залишилися в повному захваті.

Як превентивний і інтегративний практикуючий лікар, моя місія полягає в тому, щоб надати вам знання та інструменти для захисту вашого власного благополуччя.

Мій проект розрахований на цілу сім'ю від 0+, якому аналогів на ринку немає. Його вже розцінюють, як базовий посібник для нутриціологів, а методичні посібники успішно використовуються лікарями, які вважають за краще бачити більше, ніж запропоновано стандартними протоколами.

Я пропоную детально вивчити, що таке Preventure Medicine і отримати якісні інструменти профілактики.

ви навчитеся:
  1. Читати аналізи по найпростішому і зручному гайду в світі.
  2. З вами залишиться назавжди зручний гайд-шпаргалка по дефіцитам і способам їх компенсувати.
  3. Якісне харчування-це базова потреба і запорука здоров'я. Ви дізнаєтеся як вибудувати раціон і закласти правильні звички.
  4. Не вмієте підтримувати себе в стресі - не буде якісного здоров'я!
Дізнаєтеся про ключові способи підтримки себе при стресі.

+ КОНСПЕКТ всього курсу

https://privatelink.de/?https://dr-irina-sit.ru/prevent30

Угорі