Що нового?

Придбаний [PreventAge] Превентивне і персоналізоване управління здоров'ям. Онлайн (Андрій Гострий)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 5515 ГРН
Учасників: 0 з 52
Організатор: Квітка Квітка
Статус: Збір коштів
Внесок: 110.3 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
Превентивне і персоналізоване управління здоров'ям [1 рік, 1 міс] [PLS] [а. гострий,м. Гаврилов,і. Мальцева та ін]

перша в Росії міжнародна програма професійної перепідготовки для людей без медичної освіти від університету освітньої медицини! Схвалена в РАН і Сколково, має міжнародну акредитацію в найбільшій міжнародній асоціації health-коучів Health Coach Alliance.

Health-коуч-фахівець, який допомагає клієнтам грамотно ставитися до свого здоров'я, профілактувати і, спільно з лікарем і (або) фахівцем психологічного профілю, коригувати хронічні захворювання і попередні хвороби стану немедикаментозними способами.

1 рік навчання, 9 модулів, 627 ак. годин

дана складчина на Модуль №1.

Програма:
Ольга Апрелікова: Професія health-коуч-тренд № 1 у світі: перспективи, можливості, кар'єрні траєкторії.

Ольга Лобко: робота з функціональними опитувальниками. Інтерпретація, правильна оцінка та інтерпретація опитувальників. Практичний розбір великого функціонального опитувальника на прикладах клієнтів.

Ірина Мальцева: інструменти (тулкіт) health-коуча. Робота з історією життя, лінією часу, чином тіла, Колесом життя, сильними сторонами характеру. Робота з матрицею здоров'я (антецеденти, тригери, медіатори).

Дмитро Алексєєв: Специфіка та організація роботи health-коуча. Принципова відмінність health-коуча від інших напрямків коучингу. Компетенції health-коуча, його права та обов'язки. Контракт з клієнтом. Контракт з лікарем або іншими фахівцями, які беруть участь в роботі з клієнтом. Етичний кодекс. Документація health-коуча: щоденник клієнта, фіксація результатів роботи.

Михайло Гаврилов: Практична психологія ефективних змін. Стадії змін, особливості кожного етапу змін, збереження результату. Змінені стани свідомості. Сеанс спрямованої візуалізації, що допомагає налаштуватися на зміну. Утилізація ефектів трансової методики.

Ольга Лобко: Алгоритм збору первинного анамнезу у клієнта. Етапи, особливості. Практичний розбір лінії життя і матриці здоров'я на прикладах клієнтів.

Ірина Мальцева: психологічні опитувальники. Анкета способу життя і харчування.

Дмитро Занін: Коучингові інструменти. Феномен коучингу в досягненні цілей. Процеси формування здоров'я. Патерни здоров'я. Усвідомленість і поведінку людини.
Створення ефективної мети. Ефективне Цілепокладання. Сучасні комплексні психофізіологічні аспекти створення дієвих цілей. Технології постановки мотивуючих цілей: практика.

Людмила Селедцова: Основи молекулярної біології, фізіології та патології.

Андрій гострий: причини неспроможності конвенціональної медицини у запобіганні та лікуванні хронічних "хвороб цивілізації". Інтегративна, функціональна, Превентивна медицина і PLS-коучинг-новітня експертна парадигма відновлення здоров'я, профілактики захворювань і старіння, підвищення якості життя. Спеціаліст з модифікації способу життя і немедикаментозного відновлення здоров'я, healthкоуч – ПРОФЕСІЯ МАЙБУТНЬОГО, реалізована сьогодні.

Михайло Гаврилов: медитація і транс: ключові відмінності. Використання медитативних і трансових технологій в роботі health-коуча. Сеанс спрямованої візуалізації для кращого засвоєння навчального матеріалу.

Додаткові лекції
Тетяна Кузьміна:первинна консультація з клієнтом

Типи консультацій health-коуча: типи клієнтів, особливості роботи з різними типами, критерії вибору формату роботи

стратегічні відмінності шостого потоку програми

• 2 курси (9 і 6 модулів) і 2 дипломи — Ви отримуєте перший диплом і готові почати практикувати через 9 місяців.
    авторський курс з психології з елементами еріксонівської та когнітивно-поведінкової терапії. Поглиблена програма 2-го рівня вчить працювати з конкретними спеціалізованими запитами клієнтів. Дає унікальний статус Advanced health coach.
  • демонстрація реальних випадків клієнтів (клінічних кейсів) з першого модуля.
  • Коучинг здоров'я з першого модуля.
  • Більше практики по вітамінно-мінеральним комплексам (нутрицевтикам).

1062 годин теорії і практики
30 кращих спікерів

Тариф слухач

З ЧОГО СКЛАДАЄТЬСЯ ПРОГРАМА:
Лекційно-практичні інтенсиви
Практичні заняття з тьюторами
Дієтологічна практика
Коучинг
Практика з діагностики
Семінари: відповіді на питання
Додаткові лекції
Нутриціологічна практика
Ведення вашого першого клієнта (кейса)
Розбори пацієнтських випадків (клінічних кейсів)

https://preventage-school.ru/pls6#record

Останнє редагування модератором:
Угорі