перша в Росії міжнародна програма професійної перепідготовки для людей без медичної освіти від університету освітньої медицини! Схвалена в РАН і Сколково, має міжнародну акредитацію в найбільшій міжнародній асоціації health-коучів Health Coach Alliance.
Ця складчина на модуль № 3, час проведення якого з 19 листопада по 15 грудня 2022 року.
Health-коуч-фахівець, який допомагає клієнтам грамотно ставитися до свого здоров'я, профілактувати і, спільно з лікарем і (або) фахівцем психологічного профілю, коригувати хронічні захворювання і попередні хвороби стану немедикаментозними способами.
Модуль 3: "Основи нутриціологічної підтримки організму. Мікронутрієнти "
Експерти:
На лекційно-практичному інтенсиві ви дізнаєтеся про:
особливості сучасної нутриціологічної підтримки організму;
значенні умовно-есенціальних нутрієнтів в підтримці організму;
те, яку роль вітаміни, мінерали та фітонутрієнти відіграють у нутрицевтичній підтримці організму
після закінчення інтенсиву вас чекає сеанс спрямованої візуалізації для формування нових навичок; закріплення засвоєного навчального матеріалу під керівництвом лікаря-психіатра, психотерапевта Михайла Олексійовича Гаврилова.
Коучинг від Дмитра Заніна:
Тетяна Кузьміна: "приклад консультації на основі великого інтегративного опитувальника. Причини дефіцитів "
Олена Орлова: "Особливості застосування нутрицевтиків на практиці"
Ця складчина на модуль № 3, час проведення якого з 19 листопада по 15 грудня 2022 року.
Health-коуч-фахівець, який допомагає клієнтам грамотно ставитися до свого здоров'я, профілактувати і, спільно з лікарем і (або) фахівцем психологічного профілю, коригувати хронічні захворювання і попередні хвороби стану немедикаментозними способами.
Модуль 3: "Основи нутриціологічної підтримки організму. Мікронутрієнти "
Експерти:
- Людмила Селедцова
- Олександр Корольов
- Ірина Мальцева
- Михайло Гаврилов
На лекційно-практичному інтенсиві ви дізнаєтеся про:

після закінчення інтенсиву вас чекає сеанс спрямованої візуалізації для формування нових навичок; закріплення засвоєного навчального матеріалу під керівництвом лікаря-психіатра, психотерапевта Михайла Олексійовича Гаврилова.
Коучинг від Дмитра Заніна:
- " демонстрація і розбір процесу роботи HWC-фахівця. Проведення демонстраційної сесії коучингу здоров'я "
- " технології онлайн-консультування та проведення коучингу в Інтернеті: інструменти віртуального коучингу
- "особистісні Налаштування коучингу здоров'я: феномен відповідальності за своє здоров'я."
Тетяна Кузьміна: "приклад консультації на основі великого інтегративного опитувальника. Причини дефіцитів "
Олена Орлова: "Особливості застосування нутрицевтиків на практиці"
https://privatelink.de/?https://preventage-school.ru/pls6