Що нового?

Придбаний [PreventAge] Превентивне та персоналізоване управління здоров'ям. Модуль 3. Тариф Слухач

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 5515 ГРН
Учасників: 0 з 35
Організатор: Квітка Квітка
Статус: Збір коштів
Внесок: 163.9 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
перша в Росії міжнародна програма професійної перепідготовки для людей без медичної освіти від університету освітньої медицини! Схвалена в РАН і Сколково, має міжнародну акредитацію в найбільшій міжнародній асоціації health-коучів Health Coach Alliance.

Ця складчина на модуль № 3, час проведення якого з 19 листопада по 15 грудня 2022 року.

Health-коуч-фахівець, який допомагає клієнтам грамотно ставитися до свого здоров'я, профілактувати і, спільно з лікарем і (або) фахівцем психологічного профілю, коригувати хронічні захворювання і попередні хвороби стану немедикаментозними способами.

Модуль 3: "Основи нутриціологічної підтримки організму. Мікронутрієнти "
Експерти:

• Людмила Селедцова
  • Олександр Корольов
  • Ірина Мальцева
  • Михайло Гаврилов

На лекційно-практичному інтенсиві ви дізнаєтеся про:

✅ особливості сучасної нутриціологічної підтримки організму;
✅ значенні умовно-есенціальних нутрієнтів в підтримці організму;
✅ те, яку роль вітаміни, мінерали та фітонутрієнти відіграють у нутрицевтичній підтримці організму

після закінчення інтенсиву вас чекає сеанс спрямованої візуалізації для формування нових навичок; закріплення засвоєного навчального матеріалу під керівництвом лікаря-психіатра, психотерапевта Михайла Олексійовича Гаврилова.

Коучинг від Дмитра Заніна:
  • " демонстрація і розбір процесу роботи HWC-фахівця. Проведення демонстраційної сесії коучингу здоров'я "
  • " технології онлайн-консультування та проведення коучингу в Інтернеті: інструменти віртуального коучингу
  • "особистісні Налаштування коучингу здоров'я: феномен відповідальності за своє здоров'я."
Додаткові лекції:
Тетяна Кузьміна: "приклад консультації на основі великого інтегративного опитувальника. Причини дефіцитів "
Олена Орлова: "Особливості застосування нутрицевтиків на практиці"

https://privatelink.de/?https://preventage-school.ru/pls6

Угорі