Ця програма для вас, якщо:
- Відчуваєте
Чи відчуваєте втому як тільки прокинулися, хилить в сон до обіду, відчуваєте озноб, постійний дискомфорт в кишечнику, здуття і метеоризм, а ходіння по замкнутому колу від лікаря до лікаря не приносить результату.
- Маєте
Гормональні проблеми, доброякісні утворення - все це ознака порушення детоксикації.
- Пробували
Вже пробували різні дієти, але вони вас розчарували і не надали бажаного ефекту.
- Розумієте
Розумієте важливість правильного харчування для збереження здоров'я, молодості і краси, але не знаєте, з чого почати.
- Хочете
Хочете зміцнити здоров'я сім'ї, виховати своїх дітей, ненав'язливо прищепивши їм культуру харчування.
- Втомилися
Втомилися від походів до косметолога, хочете чисту шкіру без акне назавжди.
- Готуєтеся
Готуєтеся до вагітності або хочете швидко відновитися після пологів.
Програма:
Відео-уроки:
- Відчуваєте
Чи відчуваєте втому як тільки прокинулися, хилить в сон до обіду, відчуваєте озноб, постійний дискомфорт в кишечнику, здуття і метеоризм, а ходіння по замкнутому колу від лікаря до лікаря не приносить результату.
- Маєте
Гормональні проблеми, доброякісні утворення - все це ознака порушення детоксикації.
- Пробували
Вже пробували різні дієти, але вони вас розчарували і не надали бажаного ефекту.
- Розумієте
Розумієте важливість правильного харчування для збереження здоров'я, молодості і краси, але не знаєте, з чого почати.
- Хочете
Хочете зміцнити здоров'я сім'ї, виховати своїх дітей, ненав'язливо прищепивши їм культуру харчування.
- Втомилися
Втомилися від походів до косметолога, хочете чисту шкіру без акне назавжди.
- Готуєтеся
Готуєтеся до вагітності або хочете швидко відновитися після пологів.
Програма:
Відео-уроки:
- детоксикація-основа здоров'я.
- харчування і нутрицевтики для детоксикації.
- бонусний урок: нормалізація жовчовідтоку + pdf-файл нутрицевтики для жовчного, корекція синдрому Жильбера.
- Програма 5R по відновленню шлунково-кишкового тракту + pdf файл: лікувальні протоколи харчування.
- інтерпретація аналізів + pdf файл-список основних нутрицевтиків при різних станах.
- лімфатична система, роль в процесах детоксикації.
- голодування - як стратегія профілактики захворювань і корекції багатьох станів.
- захворювання молочних залоз, естрогенодомінірованіе-Бич жіночого здоров'я. Методи корекції.
- бонусний урок: Паразитоз + pdf-файли принципи терапії, лабораторна діагностика, нутрицевтики
https://privatelink.de/?https://preventive-nutrition.ru/page24965196.html