Що нового?

Набір учасників Прибери прокрастинацію назовсім. Тариф Стандарт (Анна Ященко)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 846 ГРН
Учасників: 0 з 13
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 67.7 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

У мене давно був запланований і готується новий міні-тренінг на супер актуальну для багатьох тему.

Особливо сьогодні дуже важливо вміти зібратися, себе організувати, бути продуктивніше в 2-3 рази, встигати робити все задумане, робити всі справи, заробляти гроші, вирішувати всі питання.

Що всередині?

- Більше 20 причин прокрастинації, детально розшифрованих, з інструкціями"що конкретно і як робити, і чого не робити".

Повна авторська унікальна система по прокрастинації і вибудовування свого життя, свого дня, яка знімає всі існуючі питання і дає реальний шанс прибрати прокрастинацію зовсім (У мене її більше немає).

Коли ви почнете слідувати цій системі ... Ви легко і швидко почнете жити зовсім іншим життям.

З'явиться відчуття, що багато вам по плечу. Що реалізувати ваш потенціал-реально. Що переставати сильно втомлюватися і бути вимученим на роботі - легко.

Ви почнете висипатися, знаходити час на сім'ю і свої захоплення.

Ви станете в короткий термін більш сильним фахівцем у своїй справі. А ще нарешті перестанете переживати через відсутність стабільних грошей, якщо їх заробіток залежить від вашої роботи.

Ця система так хороша... що значно посилить все, що ви робите кожен день. Я обіцяю вам збільшення продуктивності мінімум в 2-3 рази.

• 8 концентрованих практичних уроків із завданнями, в запису (тренінг проходить в живому потоці, відкриваються по 1 уроку в день)
  • Аудіо-версія + повна текстова розшифровка в зручному для сприйняття вигляді
  • Майндкарти кожного уроку
  • Додаткові матеріали і бонуси (ще готую цікаві, точно будуть).
  • Бонус: PDF-файл "10 кращих лайфхаків планування".
  • Доступ до матеріалів вічний.
Поки я не зробила нормальний лендінг і не підготувала все до масових продажів, я вирішила зробити для вас дуже доступну вартість - з більш, ніж 50% знижкою (на 3 дні).

Всі-всі деталі і програму дивіться на будь-якому з лендінгів

Тариф Стандарт
Без моєї особистої зворотного зв'язку, без можливості обговорити свою прокрастинацію та інші питання в закритому корисному Телеграм-чаті, без живих розборів ситуацій. Це-в тарифі VIP, краще підключайтеся на нього, разом все відмінно пропрацюємо по вашій індивідуальній історії.

https://privatelink.de/?https://energy-time.ru/ups_st

Угорі