Тиждень тому я проводив інтенсив по прибутковим воронкам в Telegram і після його закінчення, до мене надійшло безліч прохань з тим, щоб я допоміг, простежив, підправив або зайнявся курируванням каналу або групи тих, хто брав участь в інтенсиві. Але, як Ви знаєте, індивідуальна робота над проектом конкретної людини завжди дорого оцінюється, а так як тема про бізнес в Telegram зараз має шалені успіх і обороти затребуваності прискорюються, я вирішив упакувати навчання в інший формат - Воркшоп. Саме така модель навчання дасть продуктивний результат. Адже ви не просто будете сидіти перед моніторами слухати теорію, а будете робити. Практика в воркшопі панує. Ви, разом зі мною, Тренером (а також всі учасники воркшопу) будете виконувати завдання. Зворотній зв'язок між Вами і Тренером відбувається миттєво. Ви задаєте питання і отримуєте відповідь. Підсумок: максимально швидкий результат в короткий термін!
даний Воркшоп я зробив максимально доступним, а тепер подивіться кому може бути корисний свій канал або група в Telegram:
- Інфобізнесменам-новий результативний канал взаємодії з аудиторією
- Вебінарникам - один пост і люди вже в кімнаті
- Товарникам-продавайте свої і чужі фіз. товари
- мережевикам-рекрутуйте нових людей до себе в команду на автоматі
- МЛМ лідерам-працюйте зі своєю структурою максимально результативно
- Консультантам-робіть точкові прямі продажі в кілька разів швидше
- CPA менеджерам-Отримуйте профіт з мобільних офферов
- SMM/SMO/Лідгени - Отримуйте Ліди і(або) перепродуйте їх