Що нового?

Придбаний Прибуткові міні-курси (Юрій Курилов)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 173 ГРН
Учасників: 0 з 30
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 6 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Хочу запропонувати вам просту технологію створення дешевих міні-курсів. З її допомогою я витрачаю всього 2-6 годин на створення міні-курсу. Кожен такий курс приносить мені десятки тисяч рублів при продажу в лоб по базі менше 3 тис.чоловік вже в перший тиждень. Тобто ніяких продають вебінарів, ніяких розігрівальних відео або складних продають схем. Просто пару листів з пропозицією.

що якщо у мене немає жодного продукту, ні бази?
Тоді міні-курси-це ідеальний початок для вас. Адже на створення такого курсу зазвичай йде максимум-1 день. І навіть якщо цей курс не буде добре продаватися, ви не будете вбиті горем, як якщо це трапиться з вашим глобальним проектом, який ви посилено будете просувати через вебінари, участь в конференціях, складні серії листів і т.д. і, навпаки, міні-курс - це відмінний тест. Якщо ваш міні-курс буде відновлений, значить можна сміливо приступати до створення дорогої версії. Знову ж таки, міні-курс не вимагає високої експертності. Не вимагає великого досвіду. І наявності будь-яких продуктів, популярності або регалій. Все, що вам потрібно - це хоча б трохи краще більшості розбиратися в якійсь темі, по якій ви вирішили створити міні-курс. Більш того, ви можете витратити кілька днів або тиждень для того, щоб розібратися в новій темі і зробити по ній міні-курс, навіть якщо ви не зможете придумати ніякого курсу на базі тієї експертності, що у вас є зараз.

що Ви отримаєте, придбавши мій курс "міні-курси":
  • готовий покроковий план по створенню міні-курсу.
  • відео та рекомендації з технічної реалізації даного формта - від зовсім простих, до більш складних варіантів.
  • шаблон продає тексту для вашого міні-курсу з його відео-розбором.
  • приклади листів для відправки в базу для анонсу і продажу вашого курсу з їх відео-розбором.
  • чіткі критерії, яким повинен відповідати ваш міні-курс, для того, щоб він успішно продавався.
  • авторська технологія створення чарівної пропозиції для вашого міні-курсу.
  • Як швидко записати міні-курс-технології та приклади (навіть якщо у вас немає професійного обладнання)
  • огляд технічних рішень, які вам знадобляться для створення вашого міні-курсу
  • розбір конкретних прикладів моїх міні-курсів з цифрами і поясненнями, чому ці курси вистрілили

Угорі