Що нового?

Придбаний Прийняття себе (Олександр Шахов)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 920 ГРН
Учасників: 1 з 40
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 23.9 ГРН
3%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Що означає-прийняття самого себе?

Це припинити ворожнечу з самим собою, примирити роздирають зсередини протилежні бажання.
Усвідомити свою неповторну унікальність і знайти почуття повного задоволення.
Відчути, що ти задоволений собою. Не в ті рідкісні моменти, коли точно можеш себе похвалити, а завжди.

прийняття себе-це основа успішного і щасливого життя
Внутрішні конфлікти породжують психологічне напруження, яке, будучи недозволеним, накопичується у вигляді тривоги, провини, потім у вигляді неврозів, панічних атак, депресії, апатії, прокрастинації. Далі-тільки психози.

Психологічне здоров'я.
Коли психічна напруга досягає максимуму, нервова система намагається звільнитися і" скидає " його в тканини і органи (наприклад, під час гніву або страху ви можете відчувати, як у вас напружений живіт і щелепу). Це призводить до психосоматичних захворювань.

Фізичне здоров'я.
Людина, яка не приймає себе, — не цінує себе. Значить, він весь час буде відчувати себе негідним тих Партнерів, яких би хотів. І, відповідно, погоджуватися на відносини з тими, хто не подобається, але хто зацікавлений. Іншими словами,"кого хочу — відчуваю не гідним, хто бачить мене гідною — того не хочу".

Відносини.
Фінансовий успіх приходить до тих, хто впевнений у своїх силах, ставить мету і послідовно рухається до неї. Той, хто не прийняв себе, — не впевнений ні в собі, ні в своїх силах, ні в своїй меті. Такі люди витрачають все життя на пошук свого призначення, мучаться вічними сумнівами, не мають сил зрушити з мертвої точки, А якщо і зсуваються, швидко втрачають ентузіазм.

Гроші.
Вони вчаться на рольових моделях-простіше кажучи, несвідомо копіюють поведінку батьків. У невпевненої в собі матері виростуть такі ж діти.

https://privatelink.de/?https://tl.ashahov.ru/adoption?utm_source=ashahov&utm_campaign=adoption_base_ashahov_site_kurs

Угорі