Що нового?

Придбаний Природне Зцілення. Тариф "Преміум" (Сієн Шамуратова)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 2574 ГРН
Учасників: 0 з 90
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 29.7 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Навчальна програма по базовим технікам роботи з внутрішньою енергією, і основам самозцілення життя

Програма включає в себе багато теорії про глобальне знання світу, і в тому числі щоденне відпрацювання навичок цілительства - навчання за матеріалами енергетичного марафону "сьоме почуття", моєї програми розвитку базових здібностей екстрасенсорного сприйняття і самодіагностики стану енергетичної системи, очищенню аури, скануванню тонких тіл, і головне - дуже простим прийомам Балансування і харчування світловою енергією.
Ви отримаєте набір з 15 різних технік для використання, як то кажуть "на всі випадки життя" - для очищення, харчування і балансу свого біополя

деякі теми курсу:
  • розуміння філософії та структури процесу зцілення. Класифікація рівнів свідомості. Самодіагностика стану
  • способи відновлення своєї аури. Очищення тіла від шкідливих підключень і витоку життєвої сили
  • базові принципи біоенерго-діагностики. Мови зчитування інформації. Основи Енерго-сканування поля.
  • способи відновлення балансу і насичення тіла енергією для зцілення. Основи та умови продуктивної роботи з травмою
  • Здоров'я як біодинамічна система. Гомеостаз. Фактори руйнування здоров'я
  • Робота з розумом під час енергетичних практик. Техніка безпеки при роботі з енергією
цілі та результати
Для кого і для чого може бути корисна ця велика програма?
  1. знання глобальної структури енергетичних взаємозв'язків. Ви зможете розуміти причини і бачити дію законів, за якими працює наше тіло і енерго-простір планети в цілому. Зможете робити діагностику і прогнозування стану здоров'я себе та інших людей. Ми будемо вивчати глобальну ієрархію рівнів свідомості, і його вплив на кількість життєвої енергії, до якої у нас є доступ.
  2. Само-зцілення і Настройка тіла. За місяць Ви познайомитеся з 15 універсальними практиками, використовуючи які ви зможете швидко і просто регулювати свій емоційний і фізичний стан, очищати ауру від недружніх або руйнують зовнішній впливів, вибудовувати і балансувати потоки енергії в кожному органі або системі організму, підтримуючи здоров'я
  3. трансформація зовнішнього простору життя. Під час курсу, за умови виконання всіх рекомендацій, ви отримаєте надмірну кількість психічної енергії, яка почне змінювати і гармонізувати всі сфери Вашого життя і взаємин. Ця робота почне проявляти і видаляти всі канали відтоку вашої життєвої енергії, для оздоровлення і повернення на шлях душі.
Якщо ви не готові до такого серйозного імпульсу прозріння і природного швидкої зміни - утримайтеся від участі!

https://privatelink.de/?https://mirsien.ru/healing

Угорі