Що нового?

Набір учасників Прискорювач виконання бажань (Валентина Красіна)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 181 ГРН
Учасників: 0 з 28
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 6.7 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
унікальна техніка, яка допомогла мені отримувати відповіді підсвідомості, усвідомити принцип дзеркального відображення свідомості і в рекордно короткі терміни змінити життя і діяльність, дозволить вам:

• грамотно і екологічно нейтралізувати спонтанно виник негативне емоційне напруження, не зашкодивши життю і здоров'ю Вашим і ваших близьких;
  • використовувати силу негативних емоцій на прискорення виконання ваших бажань в самих різних аспектах життя замість створення негативних подій в майбутньому!
Прискорювач-необхідний інструмент на кожен день, який принесе вам користі незрівнянно більше своєї скромної, символічної ціни!

Завдяки використанню сили негативних емоцій, мені, в короткий термін, вдалося навчитися отримувати відповіді підсвідомості, вдалося розкрити свої здібності і радикально змінити діяльність, завдяки цьому прийому я дуже швидко усвідомила в деталях Закон дзеркального відображення свідомості.

Ключова особливість прийому-мої наміри реалізувалися несподівано швидко, на відміну від бажань мільйонів людей, які бажають вирішити аналогічні моїм питання! Мені в рекордно короткий термін вдалося зробити грандіозний прорив у світогляді, свідомості і житті.

Скористайтеся технікою "прискорювач", щоб своєчасно і екологічно перенаправити силу негативних емоцій на виконання ваших бажань!

Підкреслю: мова йде не про навмисну генерації негативних емоцій для прискорення здійснення мрій, а для грамотного їх перенаправлення в тих ситуаціях, коли вони вже спонтанно, раптово виникли.

Обов'язково візьміть цей прийом на озброєння, щоб ніколи більше не шкодити собі і близьким своїми проханнями в спонтанно виникають ситуаціях!

Прискорювач-необхідний інструмент на кожен день, який принесе вам користі незрівнянно більше своєї символічної ціни!
https://privatelink.de/?https://krasina-valentina.com/uskoritel/

Угорі